Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești îngrozitoare pentru români. Cât vor mai crește prețurile de la 1 iulie

Publicat:

Sunt vești ingrozitoare pentru romani dupa ce s-a aflat cu cat vor mai crește prețurile de la 1 iulie. Inflatia va continua sa creasca in iunie si iulie, perioada in care va atinge un varf, la o rata anuala de 15% sau chiar mai mare. Toate amanuntele importante, in randurile de mai jos. Cu cat […] The post Vești ingrozitoare pentru romani. Cat vor mai crește prețurile de la 1 iulie appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești excelente pentru milioane de romani. Guvernul majoreaza, joi, salariul minim pe economie

21:15, 05.06.2024 - Executivul are pe ordinea de zi a ședinței de joi proiectrul de hotarare de guvern pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata de la 3.300 de lei brut la 3.700 de lei brut.

Prețurile carburanților vor crește de la 1 Iulie

18:45, 19.05.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Dupa o perioada de ieftiniri la pompa, incepand cu 1 iulie, prețurile carburanților vor crește semnificativ. Atat motorina, cat și benzina... The post Prețurile carburanților vor crește de la 1 Iulie appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Vești bune pentru milioane de romani! In ce condiții ar putea cumpara medicamente cu voucherele sociale

12:51, 16.05.2024 - Un numar de 2.700.000 de romani, in special pensionari, primesc bani pe cardul de alimente. Cardul se alimenteaza o data la doua luni cu suma de 250 de lei, urmatoarea transa fiind in luna iunie, urmand ca in anii urmatori cuantumul sa fie diminuat.

Vești bune pentru romani! Vor da mai puțini bani pe facturi. Prețurile scazute au fost anunțate de Marcel Ciolacu

13:20, 09.05.2024 - Vești bune pentru mulți romani! Oamenii vor da mai puțini bani pe facturi! Marcel Ciolacu a anunțat prețurile scazute pentru gaze naturale și electricitate. Ultimele declarații facute de acesta.

Pensii 2024: Milioane de romani vor primi mai mulți bani. Masura inclusa in PNRR care va crește conturile din Pilonul II

14:56, 04.05.2024 - Pensii 2024: Milioane de romani vor primi mai mulți bani. Masura inclusa in PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pensii 2024: Milioane de romani vor primi mai mulți bani. Masura inclusa in PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficieaza de la inceputul lunii martie, de…

Vești bune pentru unii tineri: pot pleca singuri in spațiul Schengen

11:50, 27.03.2024 - Tinerii care au implinit 16 ani și au domiciliul in strainatate pot ieși neinsoțiți din țara in Schengen fara sa mai prezinte acordul parinților, arata o prevedere de modificare legislativa, care a fost publicata recent in Monitorul Oficial. Conform acestei reglementari, in prezent pot calatori in…

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.


Ce parere ai despre aceasta stire?