Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul refacerii virginității. Rețeta unei contese medievale care a făcut furori în secolul al XVI-lea

Publicat:

Plantele medicinale, soluțiile de infrumusețare și alchimia au fost pasiunile mai multor contese și regine din Europa secolului al XV-lea. Unele au ramas in istorie pentru „rețetele” controversate de intinerire și chiar de „restaurare” a virginitații.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretul pentru cea mai buna tocanița de vara. Rețeta cu care Gabriela Cristea face furori pe internet

17:05, 25.06.2024 - Gabriela Cristea impartașește cu noi una dintre cele mai delicioase tocanițe de vara. Ingredientul principal este vanata, iar rețeta nu este complicata deloc. Aflați in randurile urmatoare cum o prepara prezentatoarea TV. Tocanița de vinete, rețeta Gabrielei Cristea Rețetele Gabriele Cristea sunt foarte…

Frumusețe și sanatate. Secretul talpilor și calcaielor ca de bebeluș. Plantele-minune de care ai nevoie

12:20, 21.06.2024 - Odata cu instalarea verii, fiecare iși dorește sa poarte incalțari comode și potrivite pentru temperaturile ridicate, care deja se resimt. Astfel, daca alegi sa optezi pentru sandale fara toc sau pentru o pereche eleganta ori daca vei alege sa porți o pereche de papuci, potrivita pentru mersul la plaja,…

Mamaliga cu unt, branza și muschiuleț afumat: rețeta de care te vei indragosti. Va deveni mancarea preferata a intregii familii

07:26, 14.06.2024 - IngredientePentru a pregati aceasta rețeta delicioasa, vom avea nevoie doar de cateva ingrediente banale! Mai precis, pentru 3 – 4 porții, va trebui sa avem la indemana 200 de grame de malai, un litru de apa, 50 de grame de unt, 5 linguri mari de smantana, 250 de grame de cașcaval, 100 de grame de mozzarella,…

Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețeta de desert rapid și ușor

11:30, 06.06.2024 - Dovleceii sunt printre cele mai populare legume, de care ne putem bucura pe tot parcursul anului. Sunt și foarte versatili pentru ca ii putem folosi in multe preparate, cuprinzand toate categoriile de rețete. Putem prepara din dovlecei salate și aperitive, supe și ciorbe, mancaruri scazute, conserve…

Pui la ceaun, varianta lui Barbosu care face furori pe retelele sociale. Secretul pentru a iesi crocant la exterior, dar bine patruns

12:45, 22.05.2024 - Un preparat simplu, dar delicios, ce iți va incanta familia și musafirii! Aceasta rețeta de pui la ceaun, varianta lui Barbosu – un apreciat creator de conținut culinar –  face furori in mediul online. Bucatarul a dezvaluit secretul ce il face crocant la exterior. O rețeta simpla, dar delicioasa „Barbosu”,…

Secretul celui mai bun cozonac cu ciocolata. Rețeta cu care nu vei da greș

21:55, 04.05.2024 - Cozonacul este desertul tradițional romanesc nelipsit de la masa de Paște. Acest desert, cu arome bogate și textura pufoasa, face senzație de fiecare data. Daca vreți sa incercați ceva nou de sarbatorile pascale, puteți face cozonac cu ciocolata. Este absolut delicios și se face cu ingrediente puține.…

Cozonac fara framantare, reteta care face furori in Romania. Iese pufos, aerat si cu un efort mic! Doar asa il vei face si tu de acum

14:30, 26.04.2024 - Rețeta care face furori in Romania și cu care oricine, chiar și cei fara experiența in bucatarie, pot pune pe masa de sarbatori, pentru familie și musafiri, acest desert tradițional facut ca la mama acasa: cozonac fara framantare. Daca respecți pașii indicați in randurile de mai jos, vei fi uimit de…

„Mizeria”, rețeta din secolul XVI care inca face furori. Cum se pregatește

00:10, 22.04.2024 - O rețeta din secolul XVI, cu o denumire de-a dreptul ciudata, inca face furori in bucatariile romanilor. Salata este, de fapt, foarte gustoasa și presupune amestecarea castraveților cu un dressing pe baza de smantana. Puțini știu insa, de ce i se spune „Mizeria”. De ce salata de castraveți in smantana…


Ce parere ai despre aceasta stire?