Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Verde” pentru viaductele de la Nădășelu și Topa Mică (A3), scoase din contractul cu UMB, la început de 2024

Publicat:
„Verde” pentru viaductele de la Nădășelu și Topa Mică (A3), scoase din contractul cu UMB, la început de 2024

In lipsa contestațiilor la licitația pentru realizarea viaductelor din Nadașelu și (județul Cluj), de pe , lucrarile de deviere a traseului pe o distanța de 3 km ar putea incepe in prima parte a anului 2024.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident acum pe autostrada in zona Turzii! O mașina a intrat in parapet! (UPDATE)

12:15, 17.04.2024 - In urma cu puțin timp a fost semnalat un accident rutier pe Autostrada Transilvania la km. 19. Din informațiile noastre la fața locului intervin pompierii turdeni cu o autospeciala. Este un singur autoturism implicat in evenimentul rutier. Acesta ar fi intrat in parapet. Nu sunt persoane incarcerate…

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Caștigator pentru viaductele Nadașelu și Topa Mica de pe Autostrada Transilvania

10:25, 29.03.2024 - Asocierea condusa de compania Ozaltin (Turcia) a fost declarata caștigatoare la contractul de peste un miliard de lei pentru proiectarea și execuția viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica.

Balaj, despre speculatiile unui eventual faliment si restantele salariale de la CFR Cluj

08:20, 25.03.2024 - Contractul lui Cristi Balaj, presedintele CFR Cluj, cu formația din Gruia expira la finalul acestei stagiuni. Fostul arbitru FIFA a recunoscut ca feroviarii fac un pas in spate, dar a explicat care ar fi motivul. 

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Autostrada Transilvania. O singura oferta pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica. Evaluarea ofertei de catre CNAIR, incheiata la final de martie.

12:15, 13.03.2024 - Licitația pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica (județul Cluj) de pe Autostrada Transilvania, care a inregistrat o singura oferta, ar putea fi atribuita la finalul lunii martie.

Scandalurile in care a fost implicata Clotilde Armand. Ce a primis primarița Sectorului 5 și nu a facut

21:45, 05.03.2024 - Cel mai recent a avut loc in vara anului trecut, cand procurorii au anunțat ca au dispus efectuarea urmaririi penale in cazul lui Clotilde Armand dupa ce Agenția Naționala de Integritate a acuzat-o de conflict de interese și incompatibilitate. Mai exact, ar exista indicii ca edilul ar fi folosit functia…


Ce parere ai despre aceasta stire?