Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Autostrada Transilvania. O singură ofertă pentru realizarea viaductelor de la Nădășelu și Topa Mică. Evaluarea ofertei de către CNAIR, încheiată la final de martie.

Publicat:
Autostrada Transilvania. O singură ofertă pentru realizarea viaductelor de la Nădășelu și Topa Mică. Evaluarea ofertei de către CNAIR, încheiată la final de martie.

Licitația pentru realizarea viaductelor de la Nadașelu și (județul Cluj) de pe , care a inregistrat o singura oferta, ar putea fi atribuita la finalul lunii martie.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucrarile pe lotul „chinuit” din Autostrada Transilvania incep abia in 2025

10:45, 24.04.2024 - Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a obligat CNAIR sa semneze contractul cu Precon pentru lotul Chiribiș-Biharia de pe Autostrada Transilvania. Realizarea segmentului de 29 km Chibriș-Biharia, de pe A3, a fost blocata din cauza contestațiilor. Antreprenorul Precon acuza recent…

S-a desemnat constructorul pentru viaductele suplimentare de pe Autostrada Transilvania

08:15, 30.03.2024 - Cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, de la Nadașelu și Topa Mica, au constructor desemnat. O asociere de firme din Turcia va construi cele doua viaducte de pe Autostrada Transilvania, care au fost incluse in proiect ca soluție alternativa pentru evitarea unor alunecari de teren. ‘‘Am desemnat…

Caștigator pentru viaductele Nadașelu și Topa Mica de pe Autostrada Transilvania

10:25, 29.03.2024 - Asocierea condusa de compania Ozaltin (Turcia) a fost declarata caștigatoare la contractul de peste un miliard de lei pentru proiectarea și execuția viaductelor de la Nadașelu și Topa Mica.

O singura oferta pentru viaductele de peste 3 kilometri de pe Autostrada Transilvania (A3). Evaluarea, gata in aprilie

12:40, 13.03.2024 - CNAIR a lansat la inceputul lunii august 2023 licitația pentru proiectarea și execuția lucrarilor necesare devierii traseului sectorului de autostrada Nadașelu – Mihaiești a Autostrazii Transilvania (A3).

Inca o prelungire a termenului de evaluare a ofertelor pentru lotul cu tunelul Meseș din Autostrada Transilvania

08:40, 01.03.2024 - CNAIR a prelungit cu inca o luna, pana pe 29 martie 2024 termenul pentru evaluarea ofertelor pe lotul Poarta Salajului-Zalau-Nușfalau (41 km). Pe 23 ianuarie 2024, CNAIR a finalizat evaluarea ofertelor tehnice și a stabilit termenul de 29 februarie pentru evaluarea financiara, termen prelungit cu o…

CNAIR a prelungit evaluarea celor 7 oferte pentru lotul cu tunelul Meseș, Poarta Salajului-Zalau-Nușfalau din A3

13:21, 31.01.2024 - CNAIR a prelungit pana la 29 februarie 2024 evaluarea celor 7 oferte pentru lotul Poarta Salajului-Zalau-Nușfalau, lotul de 41 kilometri de pe Autostrada Transilvania, potrivit datelor oficiale din SEAP. 

Drumul expres Cluj-dej ar putea avea un traeu final și un preț cel mai devreme in 2026, daca Compania Naționala de Administrae a Infrastructurii Rutier va adjudeca anul acesta licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate care urmeaza sa se anunțe

09:11, 31.01.2024 - Continue reading Drumul expres Cluj-dej ar putea avea un traeu final și un preț cel mai devreme in 2026, daca Compania Naționala de Administrae a Infrastructurii Rutier va adjudeca anul acesta licitația pentru realizarea studiului de fezabilitate care urmeaza sa se anunțe pe SEAP at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?