Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vasile Blaga s-a închinat la Papucul Sfântului Spiridon la Izbuc

Publicat:

Programul liturgic la Sfanta Manastire Izbuc a inceput sambata la ora 08.00 cand s-a oficiat Sfanta Liturghie și Sfințirea cea Mare a Apei, la Izvorul Facator de minuni!

Slujba Bobotezei la Manastirea Izbuc

„Dupa Sfanta Liturghie, soborul parinților și fraților de la Manastirea Izbuc, dimpreuna cu mulțimea bunilor credincioși, in frunte cu Prea Cuviosul Parinte Arhim Mihail, starețul sfantului locaș, au coborat in procesiune la Izvorul Tamaduitor, unde s-a oficiat Sfințirea cea Mare a Apei!

La slujba au luat parte foarte mulți pelerini din imprejurimi, dar și onorate oficialitați…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Au fost transferați primii copii la spitalul construit din donații de Asociatia „Daruieste Viata”

15:25, 16.04.2024 - Spitalul construit de Asociatia „Daruieste Viata”, cu sprijinul a peste 350.000 de donatori si 8.000 de firme, a inceput sa functioneze si a preluat copii internati pana acum in sectiile de oncologie, neurochirurgie, chirurgie si ATI din cladirea veche a Spitalului „Marie Curie”.

Cum se simte fetița de 4 ani care a cazut in iaz. Medicii fac eforturi pentru a o ține in viața

14:55, 06.04.2024 - Fetița care a cazut in iaz in Iași se afla intre viața și moarte. Medicii fac tot posibilul pentru a o salva, dar șansele sunt minime. In prezent, micuța se afla in coma de gradul patru, internata la Secția de Terapie Intensiva a Spitalului de Copii „Sfanta Maria”

Trimiterea in judecata a unor persoane intr-un caz de corupție la Spitalul de Pneumoftiziologie Bacau

12:41, 29.03.2024 - In urma unei investigații mediatizate, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Bacau au decis trimiterea in judecata a mai multor persoane intr-un caz legat de corupție. Potrivit comunicatului emis la data de 23 februarie 2024, inculpații sunt un șef al Serviciului…

Asalt nocturn al Israelului asupra spitalului al-Shifa din Gaza. Martorii au transmis mesaje audio despre "situația catastrofala"

08:10, 18.03.2024 - Fortele israeliene au lansat un asalt nocturn asupra spitalului al-Shifa din Gaza, relateaza BBC. Un purtator de cuvant al Fortelor de Aparare Israeliene a declarat ca IDF desfasoara o "operatiune de mare precizie in zone limitate" ale spitalului, unde "teroristii Hamas de rang inalt s-au regrupat"…

Un copil de doi ani a fost ranit intr-un accident produs de o șoferița

22:35, 05.03.2024 - Un copil de doi ani a fost ranit si transportat la Camera de Primiri Urgente (CPU) a Spitalului de Pediatrie din Sibiu, dupa un accident produs de o soferita care nu a pastrat distanta de siguranta in mers, informeaza Politia si Inspectoratul judetean pentru Situatii de Urgenta (ISU)

Aparat necesar diagnosticului rapid al infecțiilor respiratorii pentru copiii de la Louis Țurcanu

13:25, 19.02.2024 - Asociația Sportiva „Cheile Nerei” a facut o donație importanta pentru copiii care ajung pe secțiile Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara. Datorita generozitații sponsorilor și a celor care au participat la competiția „Cheile Nerei Mountain Bike & Trail Run”, s-a achiziționat un kit BioFire…

Atac cibernetic la mai multe spitale din Bucuresti si din tara

11:35, 12.02.2024 - Sistemul informatic al mai multor spitale din Bucuresti si din tara este luni tinta unui atac cibernetic care le afecteaza activitatea curenta. Conform Directoratului National de Securitate Cibernetica (DNSC), este vorba despre un atac cibernetic de tip ransomware. Atacul este asupra unui furnizor de…


Ce parere ai despre aceasta stire?