Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valerie Lungu, în rochie de mireasă! Iubitul blondei, reacție interesantă: ”E fericită, dar de ce?” / FOTO

Publicat:

a imbracat rochia de mireasa! Imaginea a fost facuta publica chiar de iubitul acesteia pe rețelele de socializare. Ulterior, postarea de pe InstaStories a fost redistribuita și de influencerița. Ce reacție a avut Alex, barbatul alaturi de care tanara traiește o frumoasa poveste de dragoste, la fotografia facuta cel mai probabil chiar de el.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Cristina și Alex au aniversat o luna de cand formeaza un cuplu. Ce temeri are concurenta in legatura cu iubitul ei / VIDEO

23:40, 07.03.2024 - Cristina și Alex s-au declarat in urma cu o luna un cuplu, dar se pare ca inca exista unele probleme intre cei doi. Concurenta se teme ca dintr-o relație frumoasa ar putea ca intr-o zi totul sa se spulbere.

Lino Golden și Delia, logodnica sa, in toiul pregatirilor pentru nunta! Ce rochie de mireasa va purta bruneta

12:10, 01.03.2024 - Lino Golden și logodnica sa, Delia Salchievici, se pregatesc de pasul cel mare! Deși nu au pus inca toate detaliile la punct, cei doi foști concurenți de la Power Couple Romania iși doresc ca nunta sa aiba loc anul acesta, iar bruneta deja și-a ales rochia de mireasa. Iata ce au declarat cei doi!

Nunta de coșmar pentru o tanara mireasa: soacra i-a aruncat vopsea pe rochie și i-a furat pașaportul

22:55, 28.02.2024 - Visul unei tinere de a avea o nunta perfecta s-a transformat in coșmar dupa ce persoane angajate de familia mirelui au aruncat vopsea roșie pe ea chiar inainte de a merge la altar. Apoi, au trimis Poliția la nunta și au furat pașapoartele mirilor.

Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Cine e barbatul care o face fericita pe blondina / FOTO

14:45, 25.02.2024 - Bia Khalifa a publicat prima imagine alaturi de iubitul ei! Blondina este acum mai fericita ca niciodata și traiește o frumoasa poveste de dragoste cu cel pe care l-a afișat recent pe Internet. Iata cine este barbatul care o face sa se simta implinita din toate punctele de vedere!

Alina Gorghiu, reacție dupa eșecul negocierilor din coaliție: 'Nu sunt chiar fericita ca nu se ajunge la o concluzie/ PNL are o tradiție in a da președintele'

20:26, 12.02.2024 - Ministrul Justiției Alina Gorghiu (PNL) a declarat luni, la Digi24, cu privire la eșecul negocierilor din coaliție pe tema comasarii, ca este pacat ca nu s-a ajuns la o concluzie, avand in vedere ca „ne apropiem de ziua in care Guvernul trebuie sa propuna calendarul”. „Sunt condiții nerezonabile pe…


Ce parere ai despre aceasta stire?