Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Valentina Pelinel şi-a arătat picioarele interminabile într-o fustă de-o palmă: «Eşti foarte slabă»

Publicat:

Chiar daca a divortat de curand, si-a regasit repede zambetul. Fostul model e intr-o forma de zile mari, chiar daca unii nu s-au ferit sa o critice pentru trupul subtire.

Frumoasa blonda a iesit ieri la plimbare, intr-o tinuta comoda, dar care i-a pus in valoare picioarele interminabile cu care facea furori pe vremea cand era model. Zambitoare si relaxata, Valetina s-a fotografiat pentru prietenii virtuali, dar nu toti i-au apreciat tinuta.

Fostul model a fost criticat mai ales pentru ca a slabit foarte mult de cand a divortat de . dupa 10…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce regreta Cristian Boureanu dupa casnicia incheiata cu Valentina Pelinel și mai multe relații eșuate: „Nu-mi pasa ce spune lumea”

15:50, 08.05.2024 - Cristian Boureanu a vorbit, recent, despre viața lui personala și a dezvaluit care e marele sau regret, dupa ce s-a iubit cu atatea femei frumoase. Iata ce declarații facut fostul politician la Xtra Night Show!

“Regionalizarea: Catre un model de buna guvernanța a Romaniei”: Conferința și lansare de carte la Universitatea “Ovidius din Constanța”

08:10, 16.04.2024 - Istoricii Alexandru Cohal, Mihai Chiper și Dorin Dobrincu sunt invitați joi, la Universitatea Ovidius din Constanța, pentru lansarea volumului “Regionalizarea: Catre un model de buna guvernanța a Romaniei”, transmite  Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul UOC intr-o postare pe Facebook.…

Primarul Toma de la Buzau este foarte suparat: Campania lui Cirstoiu e cea mai slaba

10:41, 10.04.2024 - ,,Catalin Cirstoiu, cel mai bun candidat pentru funcția de primar in București, va pierde alegerile!’’ este de parere edilul șef din Buzau, pesedistul Constantin Toma. Primarul din Buzau, Constantin Toma , candidat pentru un nou mandat din partea PSD, a facut o declarație ampla miercuri, anunțand intalnirea…

Ministrul Digitalizarii spune la Cluj ca orașul ar fi „un model de hub pentru noile tehnologii pentru intreaga regiune”. Cateva cifre, date și analize care sa ne readuca cu picioarele pe pamant

20:11, 06.04.2024 - Continue reading Ministrul Digitalizarii spune la Cluj ca orașul ar fi „un model de hub pentru noile tehnologii pentru intreaga regiune”. Cateva cifre, date și analize care sa ne readuca cu picioarele pe pamant at Info real.

Polițistul care a oprit un șofer de TIR, dupa ce l-a vazut cu piciorul pe geam, pe autostrada, in Timiș: „Haideți jos sa va dezmorțiți!”

19:35, 31.03.2024 - Un polițist din Timiș care are 187.000 de urmaritori pe pagina de Facebook și ale carui postari se viralizeaza foarte des, a filmat momentul cand controleaza un tanar șofer de TIR pe care l-a surprins cand conducea cu picioarele pe fereastra, pe autostrada.Valer Kovacs a filmat cu bodycam-ul momentele…

Romania a luat „palma“ care „ustura“ rau de tot: ce ne-a aratat amicalul cu Irlanda de Nord ANALIZA

07:15, 25.03.2024 - Realist vorbind, aveam nevoie de un duș rece, dupa ce incepuseram sa visam cai verzi pe pereți. „Adevarul“ prezinta punctele nevralgice ale naționalei pentru care urmeaza ultimul test adevarat inaintea turneului final: intalnirea cu Columbia, la Madrid.

FOTO: Noua colecție de primavara a ajuns la Ora Magica Kids!

15:35, 27.02.2024 - Primavara a sosit mai repede la Ora Magica Kids aducand cu ea hainuțe vesele și colorate. Gasiți in magazin rochițe multicolore, costumașe vesele și produse pentru botez. Mai mult, trusourile premium le puteți personaliza. Voie buna și aer de primavara – asta se simte in magazinul Ora Magica Kids. Colecția…


Ce parere ai despre aceasta stire?