Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vâjială (ANAD): Sportivilor le era prescris meldonium de 3-4 ani, deși comercializarea era interzisă în România

Publicat:

Președinta Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), , a declarat miercuri, intr-o conferința de presa, ca sportivilor romani le era prescris meldonium de 3-4 ani, deși comercializarea acestei substanțe era interzisa in Romania.

"Anul trecut am avut 43 de cazuri de dopaj, iar în 2015 aproximativ 30. Nu a fost diferența așa de mare, dar faptul ca pentru prima oara în România am gasit un întreg lot dopat, cel de la kaiac-canoe, putem spune ca 2016 fost un an mai deosebit. Din pacate, sportivilor le este prescris pentru refacere acest…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderul gruparii Sportivilor, batut in Italia de o banda de hoți din Romania / Cum a ajuns Mircea Nebunu in mijlocul unei reglari de conturi!

22:50, 09.04.2024 - Liderul interlop bucureștean Mircea Nebunu ar fi fost atacat, in Italia, de membrii unei bande de hoți din Romania, in contextul unei reglari de conturi. Motivul scandalului ar avea legatura cu o presupusa taxa de protecție.

Noi schimbari in Codul Rutier. Staționarea cu motorul pornit ar putea sa fie interzisa in Romania

11:26, 25.03.2024 - Guvernul a anunțat noi schimbari in Codul Rutier! Staționarea cu motorul pornit ar putea sa devina interzisa in Romania, in urma unui proiect de lege, care a trecut deja de votul Senatului. Iata care sunt motivele și de cand ar putea sa intre in vigoare aceasta lege.

Dezvaluiri! De ce Romania e interzisa in Schengen: Cine sta in spatele cancelarului Nehammer

18:45, 13.03.2024 - Cel mai mare opozant in calea intrarii complete a Romaniei in Schengen ramane Austria. Cancelarul Karl Nehammer nici nu a vrut sa auda de aderarea completa a Romaniei, la congresul PPE care a avut loc recent la București. Nehammer spune ca Romania nu gestioneaza corect fluxurile migratorii care vin…


Ce parere ai despre aceasta stire?