Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul pentru imunizarea bebeluşilor împotriva poliomielitei, difteriei și tetanosului este de negăsit

Publicat:

Criza de vaccin la Iasi. Serul, care se administreaza, gratuit, bebelusilor impotriva difteriei, poliomelitei, tetanosului si tusei convulsive, nu se mai gaseste de aproape doua luni.

Zeci de copii din Iasi au ramas neimunizati. Serul trebuie administrat la 2, 4 si 11 luni, conform schemei nationale. Numai ca de 6 saptamani vaccinul lipsește din cabinetele medicilor de familie.

Unii parinți au optat sa cumpere un vaccin similar pe care au dat 180 de lei, dar nici acesta nu se mai gasește. Este a doua oara in ultimele 5 luni cand medicii de familie se confrunta cu o criza de vaccin hexavalent.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

1,2 milioane de euro – prețul pus pe viața unui copil de un an și 6 luni și a fratelui sau. Poți fi TU salvarea lor!

09:35, 20.05.2024 - Un copil de un an și jumatate și fratele sau de trei anișori se lupta cu o boala genetica extrem de rara. Copiii, frate și sora, sunt singurii din Romania care sufera de paraplegie plastica ereditara tipul 56. Nu pot merge, nu pot sta in șezut, nu pot vorbi, nu iși pot folosi mainile. Doar 13 copii…

Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate

16:20, 09.04.2024 - Transporturile aeriene catre spitale din alte țari au devenit o necesitate pentru mulți pacienți romani cu afecțiuni medicale grave. De patru ani de zile, Asociația... The post Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate appeared first on Special…

Comisia Europeana aproba reintroducerea unei scheme de ajutor de stat a Romaniei in valoare de 2,5 miliarde euro pentru sprijinirea intreprinderilor

16:55, 08.04.2024 - Comisia Europeana a aprobat reintroducerea unei scheme de ajutor de stat a Romaniei de aproximativ 2,5 miliarde euro (12,5 miliarde lei) pentru sprijinirea intreprinderilor in contextul razboiului Rusiei impotriva Ucrainei, potrivit comunicatului de presa al Executivului european. Schema reintrodusa…

Rafila: Șase milioane de romani achita contribuții la Sanatate, dar beneficiaza 19 milioane. E nevoie de finanțare

16:31, 08.04.2024 - Asigurații romani platesc 42 de miliarde de lei in fiecare an pentru contribuții la sanatate, dublu fața de acum 5 ani, cand suma se ridica la aproximativ 27 de miliarde de lei. Banii reprezinta cam 77% din bugetul total al CNAS. Alexandru Rafila (PSD), ministrul Sanatații, a declarat, pentru B1 TV…

„TAVI”, salvatorul de vieți. In ce consta pasul uriaș facut inainte in lupta impotriva bolilor de inima

18:15, 06.04.2024 - La nivel global, stenoza aortica se afla printre cele mai raspandite afecțiuni cardiovasculare, afectand in special persoanele cu varsta de peste 70 de ani. Cu toate acestea, la Iași, o metoda inovatoare denumita TAVI ofera o șansa pacienților la care intervenția pe cord deschis este contraindicata.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Anca Serea a ajuns cu copiii la spital, noaptea trecuta. Ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților: „Din pacate…”

15:55, 03.03.2024 - Anca Serea a trecut printr-o situație dificila, noaptea trecuta. Cunoscuta prezentatoare TV a ajuns cu copiii de urgența la spital. Iata ce s-a intamplat și care este starea de sanatate a micuților!


Ce parere ai despre aceasta stire?