Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vaccinul antitetanos, de negăsit în spitale şi farmacii, se poate comanda direct la Unifarm. Filmare cu camera ascunsă

Publicat:

O infectie ce poate fi letala e tratata cu ce se poate in spitale din tara! Vaccinul anti-tetanos lipseste de trei luni, iar medicii le dau pacientilor antibiotice. De acum, vaccinul poate fi comandat direct de la Unifarm.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

A montat o camera ascunsa in bucatarie, dar a facut o descoperire ingrozitoare. Ce ii punea soția zi de zi in cafea

16:40, 17.05.2024 - Barbatul a decis sa monteze o camera ascunsa in bucatarie, dupa ce a observat un gust tot mai ciudat al cafelei. A facut o descoperire terifianta despre partenera lui, in momentul cand a privit imaginile. Iata despre ce este vorba!

Imagini filmate cu camera ascunsa in palatul lui Putin la Marea Neagra | Construcția e plina de echipamente "Made in USA"

10:36, 08.05.2024 - Fundația Anti-Corupție fondata de Aleksei Navalnii la inceputul deceniului trecut și, ulterior, interzisa in Rusia, a publicat un nou documentar bazat de imagini obținute cu camera ascunsa in palatul construit pentru președintele rus Vladimir Putin la mal

Cum arata palatul lui Putin. Imagini obținute cu o camera ascunsa din vila cu tron, candelabre de cristal și capela personala

07:05, 08.05.2024 - Fundația fondata de dizidentul rus Alexei Navalni a publicat imagini surprinse cu o camera ascunsa din palatul lui Vladimir Putin. Fotografiile și clipul video arata luxul pregatit pentru președintele rus.

(foto/video) Filmare cu camera ascunsa in „palatul de un miliard de euro al lui Putin”. Dezvaluiri „din interiorul celei mai secrete și bine pazite cladiri”

12:05, 07.05.2024 - Asociația Navalnii, care continua munca disidentului rus Alexei Navalnii, a publicat imagini in interiorul palatului opulent construit pe malul Marii Negre, la Gelendjik, filmate cu o camera ascunsa. Echipa de investigații a scris, de mai multe ori, ca palatul aparține liderului de la Moscova. Kremlinul…

O noua camera web cu imagini in direct din Gherla – VIDEO

15:00, 04.05.2024 - Noi imagini video in direct din Gherla, 24 de ore din 24, sunt disponibile acum pentru toți doritorii, gratuit, dintr-un simplu click! Este vorba despre o noua camera web, a treia de acest fel din oraș, care transmite non-stop imagini video, cu sunet. Pentru locuitorii din Gherla, pentru toți cei interesați…

ANALIZA | Haos in campania de vaccinare antigripala 2023-2024. Ministerul nu are date despre 700.000 de doze ieșite din farmacii. „Mulți l-au administrat la o asistenta pe scara blocului”

12:00, 04.05.2024 - Modificarile legislative realizate de Ministerul Sanatații in domeniul vaccinarii antigripale, la finalul anului trecut, nu par sa fi avut rezultatele scontate. In campania de imunizare 2023-2024 s-au inregistrat doar 1,1 milioane de vaccinari, o scadere cu aproape 30% fața de acum cinci ani și cu 70%…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 15, sezonul 2. Emanuel Cirstea, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 26.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?