Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Urmărire cu focuri de armă după o maşină plină de migranţi

Publicat:
Urmărire cu focuri de armă după o maşină plină de migranţi

Duminica noaptea, in nodul rutier de la km. 503, calea 2, polițiștii Autostrazii A1 au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autovehicul, dar conducatorul acestuia nu s-a conformat, fapt pentru care s-a trecut la urmarirea acestuia pe o distanța de 18 km, intre localitațile Giarmata-Remetea, pana la intrarea in municipiul Timișoara. In ... The post Urmarire cu focuri de arma dupa o masina plina de migranti appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol si foto: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

O mașina plina cu migranți, condusa de un moldovean, a fost oprita cu focuri de arme in Romania: Șoferul, capturat de oamenii legii

19:50, 07.04.2024 - Politistii din Romania au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina condusa de un moldovean care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi. Unul dintre migranti a fost dus la spital, iar alți 3 au reusit sa fuga, scrie news.ro .

Masina cu migranti, oprita de politisti cu focuri de arma 

12:10, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 9 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 9 doar 6 au fost prinsi, si soferul masinii. care are cetatenie romano-moldoveneasca. Unul dintre migranti a fost dus la spital. Trei migranti au reusit sa fuga. Citește și Banii…

VIDEO. Focuri de arma trase cand poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

11:30, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

Mașina PLINA cu migranți, oprita cu focuri de arma de polițiștii din Timișoara, dupa o urmarire ca in filme - VIDEO

10:40, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa prinda 6 dintre migranti. Acestia sunt din Egipt, Siria si Yemen si aveau drept de sedere valabil in Romania. Pe alti 3 inca ii cauta. Soferul, capturat si el, este cetatean moldovean si va fi cercetat pentru trafic de migranti.„In jurul orei 23:30, in nodul rutier de la km.…

Migranți prinși cu focuri de arma, in Timișoara. Trei au reușit sa scape, dupa ce au luat-o la fuga pe camp

10:35, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga.

Video Incident cu focuri de arma in Timiș! Politistii au oprit o masina cu migranti. 3 au reusit sa fuga

10:20, 07.04.2024 - Politistii au reusit sa opreasca cu focuri de arma o masina care transporta 8 migranti, dinspre Arad, spre Timisoara. Dintre cei 8 doar 5 au fost prinsi, si soferul masinii. Trei migranti au reusit sa fuga, conform news.ro.

VIDEO. Focuri de arma trase in sensul din Ghiroda. Poliția a incercat sa opreasca o mașina plina de migranți

10:11, 07.04.2024 - Urmarire a polițiștilor de la Autostrazi, in noaptea de sambata spre duminica, in Timiș. Aceștia au vrut sa opreasca un autoturism pentru o verificare de rutina, insa șoferul nu a oprit la semnalele lor, ci a incercat sa fuga.

Incident ciudat in trafic: o motocileta scapata de sub control a intrat intr-o masina de politie aflata in misiune

16:35, 06.02.2024 - Accident cu victima in zona „Smitfield”. Un barbat, in varsta de 35 de ani, a condus o motocicleta pe strada Polona dinspre Timișoara spre Utvin, iar la un moment dat a intenționat sa efectueze o depașire insa nu a mai avut timp, a franat, a cazut de pe motocicleta, iar motocicleta a patruns pe contrasens…


Ce parere ai despre aceasta stire?