Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unifarm promite că va rezolva criza citostaticelor de la Institutul Regional de Oncologie din Iași

Publicat:

Unifarm, unicul distribuitor de medicamente,  promite ca va rezolva criza citostaticelor de la de Oncologie din Iași pana saptamana viitoare. Potrivit unui raspuns din partea conducerii firmei, stocurile institutului ieșean vor fi refacute cu citostatice in termen de cateva zile.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

Operatie inedita de reconstructie mamara, realizata la Iași de medici romani si americani

17:41, 16.05.2024 - Specialiștii de peste Ocean au intrat in sala de operație impreuna cu medicii din Iași. Intervenția de reconstrucție a sanilor a durat mai bine de zece ore și a fost un real succes, transmit reprezentanții Institutului Regional de Oncologie din Iași.

Criza pe piața muncii. Domeniul in care firmele nu gasesc oameni nici pentru 2.000 de euro pe luna.

23:21, 10.05.2024 - Romania are nevoie de cel putin 400 de tractoristi, arata cele mai recente date. Nici macar salariile ca-n Vestul Europei nu-i mai conving pe tineri sa aleaga o astfel de meserie, se plang fermierii. Salariile tractoristilor pornesc de la 3.000-4.000 de lei, insa sunt muncitori care pot incasa un salariu…

Guvernul francez anunta noi masuri pentru a rezolva criza din sectorul agricol

10:35, 28.04.2024 - Guvernul francez a dat sambata publicitatii o serie de masuri suplimentare in favoarea agricultorilor, in speranta ca va incheia odata pentru totdeauna criza aparuta la inceputul anului.

Sprijin pentru pacientii cu afectiuni oncologice din judetul Vaslui

00:06, 17.04.2024 - COLABORARE… Pentru a veni in sprijinul pacientilor cu afectiuni oncologice, Directia de Sanatate Publica Judeteana Vaslui informeaza populatia ca Institutul Regional de Oncologie (IRO) Iasi a implementat o platforma care permite pacientilor cu patologie oncologica accesul usor si rapid la serviciile…

Linie dreapta pentru debutul lucrarilor la Institutul Regional de Oncologie de pe Torontalului

11:25, 11.04.2024 - PSD anunta joi ca nu mai este mult timp pana vor demara lucrararile la Institutul Regional de Oncologie. „Ultimul pas inaintea demararii lucrarilor la Institutul Regional de Oncologie se face astazi, iar ceea ce promiteam in urma cu cateva luni se intampla. Guvernul Romaniei adopta in ședința de azi…

Soluțiile unui economist roman din Danemarca pentru ieșirea UE din criza: „Nu se rezolva cu poezii ONG-iste” EXCLUSIV

05:40, 09.04.2024 - UE traverseaza o perioada economica delicata, iar țari ca Germania se afla in recesiune. Profesor la Copenhagen Business School, in Danemarca, Cornel Ban considera ca a sosit momentul inființarii unui fond de investiții publice european care sa susțina an de an programe ambițioase, similare PNRR.

Primaria Chișinau, dupa anunțul lui Buzu pe criza asistenților personali: „Fac probleme, dupa care spun ca le rezolva”

13:05, 20.03.2024 - „Guvernul cauzeaza probleme grave la Chișinau, dupa care face politica și declara ca rezolva aceste probleme, inclusiv este situația asistenților personali”. Astfel a reacționat Primaria Chișinaul la anunțul ministrului Muncii Alexei Buzu și premierului Dorin Recean.

Ucraina a intrat in al treilea an de razboi cu o criza de soldati si munitii. Ce promite G7. Zelenski: „Contam pe voi!”

10:10, 25.02.2024 - Volodimir Zelenski li s-a adresat sambata liderilor statelor din Grupul celor sapte tari cele mai dezvoltate (G7), in fata carora a insistat la o reuniune prin videoconferinta ca Ucraina mizeaza in continuare pe ajutorul lor pentru a invinge Rusia in razboiul declansat de aceasta.


Ce parere ai despre aceasta stire?