Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ungaria dorește adoptarea de către UE a unor legi privind agenții străini, similare cu cele din Georgia 

Publicat:

Ungaria intenționeaza sa promoveze introducerea in UE a unor legi privind agenții straini, similare celei din Georgia. Acest lucru a fost declarat de , consilier al prim-ministrului țarii. Acesta a subliniat ca „protecția statului impotriva interferențelor straine nedorite nu este o amenințare, ci o condiție a democrației”.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce a declarat premierul Georgiei, Kobakhidze, despre adoptarea legii privind agenții straini

16:16, 03.06.2024 - Premierul georgian Irakli Kobakhidze a declarat ca adoptarea legii privind agenții straini este o victorie pentru țara, cuvintele sale fiind citate de Imedi. „Doar Georgia, suveranitatea și securitatea sa au ciștigat odata cu adoptarea legii privind transparența, deci prin adoptarea acestei legi au…

Washingtonul ameninta ca va lua masuri dupa adoptarea legii privind „influenta straina” in Georgia

10:36, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza masuri de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind „influenta straina”, a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP.

Vladimir Filat: „Legea privind agenții straini adoptata de Georgia este atribuita Rusiei, dar o lege similara exista și in SUA, și in alte țari” 

06:05, 18.05.2024 - Moldova are și ea nevoie de o lege privind agenții straini, similara celei adoptate in Georgia, dar noi nu trebuie sa copiem denumirea acesteia și sa numim persoanele menționate in ea drept agenți straini, insa activitatea acestora trebuie reglementata neaparat. O astfel de opinie a exprimat președintele…

Georgia a adoptat legea „agenților straini” inspirata din Rusia. Protestele violente din țara continua

16:35, 14.05.2024 - Georgia a adoptat marti  un proiect controversat de lege privind „influenta straina”, in pofida unor manifestatii de amploare impotriva acestui text care, potrivit criticilor, deturneaza aceasta tara din Caucaz de la Uniunea Europeana si o orienteaza catre Moscova, relateaza AFP. Protestele s-au ținut…

Volatilitatea forintului ii face pe investitorii germani din Ungaria sa viseze la adoptarea euro

11:50, 24.04.2024 - Aproape trei sferturi din investitorii germani din Ungaria susțin adoptarea monedei euro de catre țara condusa de Viktor Orban in contextul volatilitații ridicate a forintului, procentul ajungand la cel mai ridicat nivel al sau din ultimii 13 ani, relateaza Reuters.

Protestatarii din Georgia au fost dispersati cu forta din fața Parlamentului care dezbate controversata lege privind „agentii straini”

00:45, 17.04.2024 - Politia din Georgia a inceput marti sa evacueze manifestantii din jurul Parlamentului, in timp ce legislatorii dezbateau un proiect de lege privind „agentii straini”, pe care opozitia il denunta ca fiind autoritarist si de inspiratie rusa, relateaza News.ro.

Mii de persoane au protestat la Tbilisi impotriva unui proiect de lege controversat privind „ agenții straini”

23:05, 09.04.2024 - Aproximativ 8.000 de persoane au demonstrat marti la Tbilisi, capitala Georgiei, impotriva planului guvernului de a reintroduce un proiect de lege controversat privind “agentii straini”, care a declansat proteste pe scara larga in 2023, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro. Acest text, inspirat de legislatia…

18 cetateni straini, prinși cand incercau sa treaca ilegal frontiera

16:30, 17.03.2024 - Politistii de frontiera aradeni din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Nadlac au depistat 18 cetateni din diverse state care au incercat sa treaca ilegal frontiera in Ungaria, ascunsi intr-un TIR, respectiv pe la zona verde”.


Ce parere ai despre aceasta stire?