Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde poți duce PET-urile, dozele de aluminiu și sticlele pentru a fi reciclate

Publicat:

Poluarea este o problema globala, dar pentru care, fiecare dintre noi este responsabil. Insa, tot in puterea noastra sta sa schimbam lucrurile in mai bine și sa avem grija de tot ceea ce ne inconjoara. In fiecare zi, doar in Romania, 4,2 tone de... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Situațiile in care romanii nu iși primesc garanția pentru sticlele reciclate

20:11, 28.05.2024 - Din ce in ce mai mulți romani aleg sa recicleze ambalajele de cand Sistemul Garanție Returnare a devenit obligatoriu. Cu toate acestea, exista cateva situații in care garanția pentru sticlele reciclate nu este returnata.

FOTO A fost dezvaluita o adevarata bomba ecologica in Romania: Schema prin care tone de gunoi erau reciclate fictiv

14:36, 27.05.2024 - O ampla ancheta a DIICOT Pitești a dezvaluit o bomba ecologica la depozitul de deșeuri din Albota, Argeș. Prejudiciul estimat pana acum depașește 20 de milioane de lei. Zeci de angajați de la instituții publice urmeaza sa fie aduși la audieri, fiind suspectați de abuz in serviciu conform Adevarul.ro.

PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR Supermarketul Auchan din Romania marește bonusul pentru sticlele reciclate

13:01, 20.05.2024 - Clienții care folosesc cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la aparatele de colectare RVM din magazinele Auchan primesc o garanție de 0,5 lei per ambalaj, valabila timp de 12 luni de la emitere. The post PROTEJAREA MEDIULUI INCONJURATOR Supermarketul Auchan din Romania marește bonusul pentru sticlele…

Un supermarket din Romania platește mai mulți bani pentru sticlele reciclate! Cat pot primi clujenii pentru fiecare ambalaj

12:30, 20.05.2024 - Unul dintre cele mai cunoscute supermarket-uri din Romania tocmai a anunțat ca le va oferi clienților sai care recicleaza 10 bani in plus la fiecare ambalaj reciclat. Oferta este valabila și in cazul ambalajelor achziționate de la alte magazine. „Auchan invita romanii sa recicleze mai mult și, chiar…

Un supermarket din Romania marește suma pentru sticlele reciclate. Cat se primește pentru fiecare ambalaj reciclat

11:11, 20.05.2024 - 10 bani in plus la fiecare ambalaj reciclat, indiferent de cantitate, oferiți de Auchan clienților care recicleaza la aparatele din magazinele retailerului și folosesc cardul de fidelitate, indiferent de unde au facut cumparaturile.

Cum poti primi bani in loc de voucher pe sticlele reciclate. Romanii, deranjati de Sistemul de Garanție Returnare

15:36, 08.04.2024 - Au trecut deja luni bune de la lansarea Sistemului de Garanție Returnare, iar romanii par sa fie din ce in ce mai deranjați de obligația de a returna recipientele incluse in program. Mulți se declara nemulțumiți de faptul ca magazinele ofera vouchere in schimbul sticlelor predate la aparatele speciale.…

ALERTA IN ROMANIA Poluarea aerului depașește de cinci ori nivelurile de siguranța

14:20, 21.03.2024 - Romania se situeaza in categoria de poluare portocalie, alaturi de alte țari din regiunea est-europeana The post ALERTA IN ROMANIA Poluarea aerului depașește de cinci ori nivelurile de siguranța first appeared on Informatia Zilei .

Romania fara plastic: apar noi schimbari pentru consumatori privind sticlele PET și alte ambalaje

13:10, 19.03.2024 - Dupa implementarea sistemului SGR, in Romania sunt introduse noi schimbari pentru reciclarea plasticului: in mai puțin de 4 luni, sticlele de plastic pentru bauturi trebuie sa aiba capacele atașate.


Ce parere ai despre aceasta stire?