Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Unde greșești când prăjești ouă. Greșelile care pot strica și cea mai simplă rețetă de mâncare

Publicat:
Unde greșești când prăjești ouă. Greșelile care pot strica și cea mai simplă rețetă de mâncare

Iata ce greșeli faci cand prajești oua:Folosești oua direct din frigiderPotrivit bucatarului , cand prajești ouale ar trebui sa le scoți inainte din frigider și sa aștepți pana cand ajung la temperatura camerei inainte de a le gati. Ouale reci de la frigider se pot aburi in timp ce se prajesc in tigaia fierbinte, facand ca uleiul sa sara din vas, scrie .Un alt motiv pentru a nu folosi ouale direct de la frigider este ca acestea ar putea dura mai mult pentru a se gati. Folosești grasime cu aroma puternica Evita sa folosești ulei cu o aroma puternica, cum ar fi uleiul de susan…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol si foto: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum influențeaza dimensiunea usturoiului aroma condimentului. Cand sa folosești cațeii mici

15:45, 19.03.2024 - O experta in gradinarit a facut lumina in privința unui mit legat de usturoi. Karen Gibson, pe numele sau, a explicat pe ințelesul tuturor cum influențeaza dimensiunea usturoiului aroma condimentului. Cum și cand se folosesc cațeii mici din caciulie in mancare. Usturoiul cu caței de dimensiuni mari…

Temperatura maxima la care ai voie sa gatești cu uleiul de masline extravirgin. Altfel se va arde mancarea, ce greșeala fac gospodinele

17:00, 09.03.2024 - Multe gospodine fac greșeala de a folosi ulei de masline la gatitul a diverse mancaruri, fara a ști ca trebuie sa respecte un așa-zis punct de fum cand seteaza flacara la aragaz sau cuptor. Care este temperatura maxima la care ai voie sa incalzești uleiul de masline extravirgin. Cum este folosit uleiul…

Cum sa bați ouale pentru a unge aluatul deserturilor, inainte de a le da la cuptor. Ce ingredient sa folosești

13:35, 28.02.2024 - Nu folosi apa sau lapte pentru a bate oul cu care trebuie sa ungi deserturile dulci, inainte de a le da la cuptor. Cofetarii experimentați recomanda folosirea unui alt ingredient lichid. Va transforma textura aluatului, precum și aroma finala a preparatului in unele desavarșite. In ce consta secretul.…

Cu ce sa inlocuiești uleiul din maioneza. Așa procedeaza marii chefi bucatari

16:05, 22.02.2024 - Maioneza este folosita de gospodine in prepararea mai multor bunatați. Aceasta poate fi cumparata de la magazin, dar este recomandat sa o faceți acasa. De cele mai multe ori, rețeta conține ulei, insa exista variante și fara. Cum se face maioneza fara ulei Maioneza este un amestec de ulei și oua, dar…

Ce cuvinte și expresii nu trebuie sa folosești intr-un CV, daca vrei sa atragi atenția angajatorului?

22:36, 15.02.2024 - Un bun CV nu se bazeaza doar pe respectarea regulilor de completare, ci și pe concizia cu care o faceți, conform principiul "less is more". Asta inseamna ca daca veți exprima succint și clar fiecare punct al CV-ului, cresc șansele ca cel care face recrutarea sa citeasca mai mult din el, scrie destepti.ro.…

Ce cuvinte și expresii nu trebuie sa folosești intr-un CV, daca vrei sa atragi atenția angajatorului?

11:25, 15.02.2024 - Un bun CV nu se bazeaza doar pe respectarea regulilor de completare, ci și pe concizia cu care o faceți, conform principiul "less is more". Asta inseamna ca daca veți exprima succint și clar fiecare punct al CV-ului, cresc șansele ca cel care face recrutarea sa citeasca mai mult din el, scrie destepti.ro.…

Unde greșești cand prajești oua. Greșelile care pot strica și cea mai simpla rețeta de mancare

12:00, 02.02.2024 - Iata ce greșeli faci cand prajești oua:Folosești oua direct din frigiderPotrivit bucatarului Robert Irvine, cand prajești ouale ar trebui sa le scoți inainte din frigider și sa aștepți pana cand ajung la temperatura camerei inainte de a le gati. Ouale reci de la frigider se pot aburi in timp ce se prajesc…

Care este cel mai bun ulei pentru prajit. Greșeala care poate compromite total preparatul

13:25, 30.01.2024 - Punctul de ardere sau de fum, adica acea temperatura la care uleiul incins incepe sa produca fum și sa genereze radicali liberi in alimente, este cel mai important aspect care trebuie luat in considerare.Este recomandat sa alegi un ulei pentru prajit al carui punct de ardere este ridicat. Cu toate ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?