Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum să bați ouăle pentru a unge aluatul deserturilor, înainte de a le da la cuptor. Ce ingredient să folosești

Publicat:
Cum să bați ouăle pentru a unge aluatul deserturilor, înainte de a le da la cuptor. Ce ingredient să folosești

Nu folosi apa sau lapte pentru a bate oul cu care trebuie sa ungi deserturile dulci, inainte de a le da la cuptor. Cofetarii experimentați recomanda folosirea unui alt ingredient lichid. Va transforma textura aluatului, precum și aroma finala a preparatului in unele desavarșite. In ce consta secretul. Cu ce se mixeaza oul batut pentru […] The post Cum sa bați ouale pentru a unge aluatul deserturilor, inainte de a le da la cuptor. Ce ingredient sa folosești appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Se spala rufe in Joia Mare? Ce spun preoții despre acest lucru

13:26, 02.05.2024 - Joia Mare din Saptamana Patimilor este una extrem de importanta pentru creștini. De aceasta zi se leaga mai multe obiceiuri și tradiții care sunt respectate cu sfințenie an de an. Aceasta este ziua in care gospodinele vopsesc ouale de Paște și pregatesc bucatele tradiționale pentru sarbatoare. Se spune…

Cat timp trebuie ținut la cuptor curcanul in funcție de greutatea sa. Ce temperatura trebuie sa folosești

18:05, 16.04.2024 - Curcanul este delicios, mai ales daca il faci la cuptor și obții acea piele crocanta, in timp ce carnea este suculenta și moale. Dar atunci cand nu se calculeaza corect timpul de gatire, poți avea surprize destul de neplacute, fie o carne cruda in interior sau un curcan extrem de uscat, greu de mancat.…

Rețeta speciala de drob pentru Paște. Ce ingrediente trebuie sa folosești pentru un gust savuros

12:50, 11.04.2024 - Se apropie Paștele și deja pregatim lista cu preparatele pe care le vom pune pe masa in ziua cea mare. Nelipsit este, in fiecare an, drobul, care e chiar vedeta aceste sarbatori. Daca vrei sa iasa ca la carte și sa te bucuri de un gust savuros, iata o rețeta speciala, cu care nu vei […] The post Rețeta…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Ce spune parfumul pe care il folosești despre tine. Surpriza totala la aromele fresh

21:21, 28.03.2024 - Aromele parfumurilor pe care le purtam pot spune multe despre personalitatea fiecarei persoane in parte. Unele pot iubi mirosul unui parfum dulce, in timp ce altele pot adora mirosurile mai fresh. Este evident ca nu tuturor ne plac aceleași arome, de aceea, este musai sa știți ce spune parfumul preferat…

Diferențele dintre tipurile de ceapa și cum sa le folosești in bucatarie. Care soi se mananca intotdeauna crud

15:01, 20.03.2024 - Poți curața o ceapa in bucatarie, o poți felia sau toca și consuma in funcție de dorințe. Pentru a maximiza aroma legumei și pentru a beneficia de toate proprietațile sale, este indicat sa folosești fiecare soi in mod potrivit. Playtech Știri iți arata care sunt principalele soiuri de ceapa și cum se…

Nu mai pune otet cand fierbi oua. Ce sa faci pentru a le curata de coaja mai usor

14:16, 16.03.2024 - Cum trebuie sa fierbi ouale astfel incat sa le poți curața ușor fara sa rupi și albușul? Unii spun ca secretul incepe cu modul in care gatești ouale, fie ca adaugi bicarbonat de sodiu, sare sau oțet in apa de fiert, in timp ce alții spun ca tehnica de curațare conteaza cel mai mult. Care […] The post…

La ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Secretul ca sa iți iasa pufoși

13:31, 06.03.2024 - Pe 9 martie, tradiția spune ca trebuie sa mananci mucenici. Fie ca sunt mici și fierți intr-o zeama aromata sau pufoși și insiropați, acest obicei se menține in fiecare an. Daca vrei mucenici pufoși, probabil te intrebi la ce temperatura se coc mucenicii și cat trebuie ținuți la cuptor. Exista cateva…


Ce parere ai despre aceasta stire?