Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un vaccin vechi de aproape 100 de ani, SALVAREA din timpul pandemiei. Deși a fost conceput în 1921, este testat de cercetători

Publicat:

vaccin vechi de aproape 100 de ani, SALVAREA din timpul pandemiei. Deși a fost conceput in 1921, este testat de cercetatori , oamenii de știința au inceput testarea vaccinului BCG, dezvoltat in 1921, pentru a vedea daca poate salva vieti in contextul pandemiei de COVID-19. Aproximativ 1.000 de persoane din Marea Britanie vor participa la studiul Universitatii din Exeter, informeaza Mediafax. Oamenii de stiinta din Marea Britanie au inceput... Un vaccin vechi de aproape 100 de ani, SALVAREA din timpul pandemiei. Deși a fost conceput in 1921, este testat de cercetatori

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pacientul care a uimit oamenii de știința: a fost infectat cu coronavirus timp de 613 zile

17:00, 21.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului.

„O oportunitate stiintifica incredibila”: Ce spera oamenii de stiinta sa descopere in timpul eclipsei totale de Soare

16:00, 07.04.2024 - Comportamente ciudate ale animalelor, o coroana solara rareori observata si chiar posibile efecte asupra oamenilor - cercetatorii intentioneaza sa colecteze date valoroase, luni, in timpul eclipsei de Soare, care va traversa Statele Unite, transmite duminica AFP.

Oamenii de știința au avut un șoc cand au descoperit un craniu uriaș, vechi de 16 milioane de ani/ VIDEO

07:25, 21.03.2024 - Oamenii de stiinta au descoperit craniul fosilizat al unui delfin urias de rau, apartinand unei specii despre care se crede ca a fugit din ocean si s-a refugiat in raurile amazoniene din Peru in urma cu 16 milioane de ani. Specia disparuta ar fi masurat pana la 3,5 metri lungime, ceea ce il face cel…

China a inventat dronele capabile sa se "multiplice"

00:30, 21.03.2024 - Oamenii de știința din China au dezvoltat drone care se pot imparți in mai multe drone independente in timpul zborului. Despre aceasta scrie South China Morning Post. La aceasta activitate de dezvoltare participa Universitatea de Aeronautica și Astronautica din Nanjing. Potrivit oamenilor de știința,…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

22:41, 11.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Oamenii de știința au descoperit un antidot universal impotriva veninurilor mortale de șarpe

08:20, 26.02.2024 - Cercetatori din SUA, Marea Britanie și India au creat un antidot universal pentru veninul mortal al șerpilor aspid. Printre aceștia se numara 384 de specii, inclusiv cele mai periculoase: cobra regala, mamba neagra și kraitul indian. Oamenii de știința au izolat și au comparat mai intai proteinele veninului…

Conversația cu persoanele care dorm a devenit posibila: Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare cu persoane aflate in timpul somnului

07:35, 10.02.2024 - Visul de a conversa cu cei care dorm a devenit realitate. Oamenii de știința au reușit sa stabileasca o comunicare bidirecționala cu persoanele aflate in diferite stadii ale somnului.Cercetatorii au identificat semnale cerebrale specifice asociate cu momentele in care o persoana este receptiva la…


Ce parere ai despre aceasta stire?