Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr make-up artist creează tablouri uimitoare cu ajutorul buzelor, folosindu-se de ruj FOTO VIDEO

Publicat:

  , un make-up artist din Toronto da rujului de pe buze un sens cu totul nou. Ea creeaza portrete incredibil de detaliate, prin sarutul panzei.  

 Fraser este specializata in pictura in ulei, dar si-a insusit, de asemenea, o forma de arta unica, apliciand ruj pe buze, iar apoi sarutand in mod repetat panza, pana cand se formeaza imaginea dorita. Pentru detalii mai fine, ea atrage rujul direct pe panza, dar in cea mai mare parte lucrarea este facuta cu ajutorul buzelor ei, scrie dramafever.com.

  Portrete la scara mica ale celebritatilor precum…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Aventura uimitoare a unei pisici. Cum a traversat America intr-o cutie de carton

22:36, 29.04.2024 - O pisica din Utah a trecut printr-o aventura uimitoare. Galena a disparut timp de 6 zile, dupa care a fost gasita in California, fiind trimisa din greșeala intr-un colet al companiei Amazon.

(video) Vlad Pinzari, la „Romanii au talent”: Tanarul artist care creeaza lucrari 3D in plastilina

12:55, 07.04.2024 - Vlad are 18 ani, este din Cozești, Republica Moldova, și creeaza lucrari 3D din plastilina. El modeleaza personaje din filme, personaje din jocuri si chiar oameni din viata reala, scrie protv.ro .

Billie Eilish, Nicki Minaj, Taylor Swift și mulți alți artiști cer sa fie protejați de abuzurile create cu ajutorul AI

15:05, 03.04.2024 - Peste 200 de muzicieni de renume au semnat o scrisoare deschisa solicitand protecție impotriva utilizarii inteligenței artificiale pentru imitarea vocilor artiștilor. Printre semnatari se numara nume cunoscute precum Billie Eilish, J Balvin, Nicki Minaj, dar și legende ale industriei, cum ar fi Stevie…

Ramona Olaru l-a cucerit pe Enrique Iglesias. Clipul postat de artist face furori printre fani: „E uimitoare”

10:20, 01.04.2024 - Ca i-a cucerit pe romani nu mai este niciun secret, dar Ramona Olaru a reușit sa il cucereasca și pe Enrique Iglesias! Clipul postat de artist, in care apare superba prezentatoare a matinalului de la Antena 1, face furori printre fani, a strans sute de mii de vizualizari. Cum a reușit Ramona Olaru sa…

Nou in știința: Ce determina geniul unei persoane

02:30, 29.03.2024 - In cadrul unui studiu realizat de o echipa internaționala de oameni de știința de la Institutul Max Planck pentru Estetica Empirica (Germania) și de la Universitatea din Toronto (Canada), a fost analizat ADN-ul marelui compozitor Ludwig van Beethoven. Acest studiu a fost realizat pentru a ințelege mai…

Beneficiile uimitoare ale mararului: de la ameliorarea durerilor menstruale la scaderea colesterolului „rau”

18:30, 09.03.2024 - Originar din sud-vestul Asiei și din regiunea mediteraneana și cultivat pe scara larga in Asia, Africa, Europa și Statele Unite, mararul este cunoscut pentru gustul special pe care il da mancarii.

Cum sta Sorana Cirstea cand vine vorba despre semifinalele turneelor WTA? Are mai multe pierdute!

20:45, 22.02.2024 - Sorana Cirstea va disputa, vineri, a 23-a semifinala a carierei, ea reușind sa depașeasca aceasta faza doar de șase ori in cariera. Romanca in varsta de 33 de ani și ocupanta a locului 22 WTA o va intalni la Dubai pe italianca Jasmine Paolini (28 de ani și 26 WTA) in doar a treia a unui turneu de categoria…

Barbat de 60 de ani din Brașov, indragostit de o tanara de 25, a cerut ajutorul Politiei. De ce a apelat la autoritați

15:50, 09.02.2024 - Un barbat in varsta de 60 de ani din Brașov, care este indragostit de o tanara in varsta de 25 de ani, a cerut ajutorul Politiei. Iata de ce a apelat pensionarul la autoritați, dar și de ce a fost speriat de amanta!


Ce parere ai despre aceasta stire?