Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un tânăr a murit şi alţi trei au ajuns la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina!

Publicat:

Tragedie rutiera, in localitatea Sibisel din judetul Hunedoara, acolo unde un autoturism s-a rasturnat in afara partii carosabile! In urma acestui accident, un tanar de 19 ani din Orastie a decedat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un tanar a murit dupa ce un șofer baut a intrat cu mașina intr-un parapete

19:45, 03.05.2024 - Un tanar a murit, iar alte trei persoane au fost ranite, dupa ce un șofer baut a intrat, vineri dupa-amiaza, cu mașina intr-un parapete pe raza localitații Baița, județul Hunedoara, potrivit mediafax.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

O fetita de 4 ani lasata nesupravegheata, lovita grav de o masina la Orastie. A murit la spital

12:05, 27.04.2024 - O fetita de 4 ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

Fetita decedata la spital in Timisoara dupa ce a fost lovita de o masina

08:55, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara. IPJ Hunedoara a anunțat sambata dimineața ca, joi, o fetița de patru ani „a sarit in fața unui autoturism care circula pe…

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

Moarte suspecta in Hunedoara. Un tanar de 21 de ani a fost gasit fara suflare pe strada, in Oraștie

11:10, 23.04.2024 - Tragedie in Hunedoara. Un tanar de doar 21 de ani a fost gasit mort pe strada, in condiții suspecte. Polițiștii fac cercetari pentru a afla circumstanțele in care s-a produs tragedia. Trupul sau neinsuflețit a fost gasit de un trecator, in Oraștie.

Accident la Cluj Napoca! O mașina a ajuns „cu roțile in sus”

19:31, 06.04.2024 - In urma cu puțin timp, un accident rutier s-a produs in Piața Garii din Cluj Napoca, unde o mașina s-a rasturnat. In urma accidentului, un tanar a fost transportat la spital. „Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit la un accident rutier petrecut in Piața Garii din municipiul…

Argeș. O mașina a rupt un copac și s-a rasturnat. Un tanar, ranit, dus la spital

13:45, 26.03.2024 - Un alt eveniment rutier a avut loc marți, 26 martie, in jurul orei pranzului, in Argeș. Este vorba despre un autoturism care s-a rasturnat in comuna Poiana Lacului. Autoturismul a ieșit in afara parții carosabile și a izbit un copac, pe care l-a rupt. La fața locului au fost mobilizați pompierii de…


Ce parere ai despre aceasta stire?