Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un şofer român şi-a "înfipt" TIR-ul între ziduri pe o străduţă din Italia

Publicat:

Un șofer roman, in varsta de 51 de ani, a uimit locuitorii unei straduțe inguste din Magnano dupa ce a reușit sa "infiga" tirul intre ziduriMastodontul lung de 12 metri s-a potrivit perfect intre pereții cladirilor din zona.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un roman, printre victimele exploziei de la o hidrocentrala din Italia. Cel puțin trei persoane au murit, iar altele sunt date disparute.

08:55, 10.04.2024 - Cel puțin trei oameni au murit, iar alte persoane sunt grav ranite sau date disparute in urma unei explozii puternice produse marți la o hidrocentrala din Italia, in apropiere de Bologna. Printre victime este și un roman.

Arad: Un șofer roman a fost oprit la frontiera pentru ca ascundea 12 migranți in cutii de lemn

12:10, 04.04.2024 - Un sofer roman de 21 de ani din Arad este cercetat penal dupa ce, in noaptea dintre 3 și 4 aprilie, a fost prins ca incerca sa scoata din tara 12 migranti din Sri Lanka. Acesta  i-a ascuns in cutii de lemn in care ar fi trebuit sa fie piese auto pentru a ajunge in Italia, conform Agerpres. 

Tragedie in Italia. Un roman a murit in urma unui incendiu izbucnit in spital. Barbatul și-ar fi aprins o țigara in salon

19:10, 30.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit tragic in Italia. A ars de viu intr-un incendiu in spital, despre care se crde ca el l-ar fi produs. Flacarile au izbvucnit dupa ce el și-ar fi aprins o țigara in salonul in care internat. Trupul sau a fost gasit carbonizat.

TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion

11:16, 28.03.2024 - Reprezentanții biroului de Medicina a Muncii au fost și ei la locul tragediei și au constatat ca nu e vorba despre un accident de munca. The post TRAGEDIE Șofer roman de TIR, mort in Italia, in timp ce incarca marfa in camion first appeared on Informatia Zilei .

Un roman stabilit in Italia, care și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, s-a trezit cu o datorie de 800.000 de euro

10:16, 27.03.2024 - Un roman in varsta de 40 de ani, stabilit in Italia, s-a trezit cu o datorie de 807.000 de euro și a aflat ca, dupa ce și-a pierdut buletinul in urma cu 20 de ani, un conațional i-a furat identitatea și a trait o „viața paralela”, acumuland datorii uriașe in numele sau, relateaza Radio Siena.

Un medic a murit, dupa ce a fost spulberat cu mașina de un roman! Barbatul ieșise la alergat

20:45, 20.03.2024 - O tragedie a avut loc in Italia, unde viața unui medic dedicat și respectat s-a incheiat brusc intr-un accident de neimaginat. Barbatul, care și-a dedicat cariera pentru a salva vieți, a fost spulberat de o mașina condusa de un tanar roman, in timp ce iși desfașura activitatea preferata și anume alergatul.

Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit

03:00, 25.02.2024 - Un roman a starnit un val de furie in Italia. A dat cu camionul peste doi adolescenti din Sanremo, care mergeau la liceu. Articolul Tragedie provocata de un roman in Italia. Un sofer a dat cu TIR-ul peste 2 adolescenti care mergeau la liceu. Un baiat de 17 ani a murit apare prima data in Money .

Pescara: Un roman de 38 de ani amenința cu toporul rezidenții dintr-un centru pentru migranți

06:11, 22.02.2024 - Un roman de 38 de ani a amenințat cu toporul rezidenții dintr-un centru de primire pentru migranți din Pescara, Italia. Barbatul, inarmat cu un topor, a intrat in centru amenințand mai multe persoane vulnerabile. Personalul adiministrativ de la centrul pentru migranți a intervenit, iar barbatul a fugit…


Ce parere ai despre aceasta stire?