Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un român căutat pentru un jaf armat de 115.000 de euro, comis în Olanda, a fost prins la Botoșani. Ce pedeapsă riscă bărbatul

Publicat:

Un roman acuzat ca a comis un jaf armat de 115.000 de euro in Olanda a fost prins, marți , in Botoșani. Pe numele barbatului in varsta de 36 de ani, din comuna Corni, fusese emis un mandate european de arestare, potrivit unui comunicat al IPJ Botoșani.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pedeapsa drastica pentru fotbalistul lui Dinamo care și-a lovit un adversar in cap cu piciorul

12:31, 01.05.2024 - Hakim Abdallah, atacantul echipei Dinamo Bucuresti, a fost suspendat sase meciuri de Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, dupa cartonasul rosu primit la meciul cu FC Botosani (etapa a șasea din play-out-ul SuperLigii).

Un tanar de 22 de ani, cautat internațional, prins in Bihor. Barbatul a comis o crima in Franța

16:10, 07.04.2024 - Un tanar de 22 de ani, cautat la nivel internaționa, a fost reținut de autoritațile din Romania, la Bihor. Pe numele sau a fost emis un mandat european de arestare, fiind anchetat intr-un dosar de ucidere din culpa in Franța.

„Pirat auto” sucevean prins cu mașina plina pe strada Primaverii din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au „taxat”

11:25, 19.03.2024 - „Pirat auto” sucevean prins cu mașina plina pe strada Primaverii din municipiul Botoșani. Polițiștii l-au „taxat” Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, luni,  pe strada Primaverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un barbat, de 59 de ani, din județul Suceava.…

Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație

09:20, 18.03.2024 - Micuțul de doi ani, disparut la Tudora, cautat cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație Un elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviatie ia parte, incepand de luni dimineata, la cautarile copilului de doi ani care a disparut, duminica dupa-amiaza, in localitatea Tudora din judetul…

Ce pedeapsa a primit barbatul cautat pentru crima, prins de șeful IPJ Vaslui dupa o urmarire ca in filme VIDEO

17:30, 15.03.2024 - Fugarul era cautat pentru omor și a incercat sa iși piarda urma, dar a fost identificat in trafic chiar de șeful IPJ Vaslui. El l-a urmarit cu autospeciala și apoi pe jos, dupa ce individul a abandonat mașina și a incercat sa scape cu fuga.

Gheboasa, audiat dupa ce ar fi fost prins cumparand canabis. Ce pedeapsa risca artistul

20:20, 02.03.2024 - Gheboasa ar fi fost prins de ofiterii antidrog din Bucuresti cumparand canabis de la o retea de traficanti specializati in vanzarea de substante interzise elevilor, pe langa diferite instituții de invațamant. Pe data de 1 martie, artistul a fost audiat si, mai apoi, lasat sa plece.


Ce parere ai despre aceasta stire?