Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un roman a murit dupa ce a sarit dintr-un autocar aflat in mers, la granița Frantei cu Spania

Publicat:

Un cetatean român a murit dupa ce a sarit dintr-un autocar aflat în mers, pe o autostrada din Franta, exact înainte de frontiera cu Spania, relateaza site-ul FranceBleu.fr.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evadare ca-n filme pe o autostrada din Franța. Un convoi care transporta un traficant de droguri a fost atacat, trei polițiști au murit (video)

17:20, 14.05.2024 - Trei ofițeri ai serviciului francez al penitenciarelor au murit marți dimineața intr-un atac asupra dubei in care se aflau, care transporta un deținut intre Rouen și Evreux, in nord-vestul Franței, au declarat surse din cadrul poliției, citate de AFP. Deținutul a reușit sa evadeze, scrie și Le Parisien.…

Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata, in Franța

16:10, 14.05.2024 - Incident grav, marți, in nord-vestul Franței. Doi polițiști au murit și alți trei au fost raniți dupa ce duba cu care transportau un deținut a fost atacata. Acesta a evadat, iar complicii sai au scapat.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Cel putin 6 persoane date disparute in urma ploilor torentiale in Franța

12:30, 10.03.2024 - Un episod de ploi abundente, care a provocat revarsarea raului Gard, in sudul Frantei, a dus la disparitia a cel putin sase persoane, intre care doi copii de 4, respectiv 13 ani, au anuntat duminica autoritatile, transmite EFE.Autoritatile guvernamentale din Gard au raportat ca prima persoana…

Iuliana Demetrescu, in brigada finalei Ligii Națiunilor la fotbal feminin

18:10, 27.02.2024 - Arbitrul roman Iuliana Demetrescu va face parte din brigada care va conduce finala mare a Ligii Națiunilor la fotbal feminin, dintre Spania și Franța, programata miercuri, de la ora 20.00. Iuliana Demetrescu va fi cel de-al patrulea oficial. Arbitrul jocului va fi Tess Olofsson (Suedia), iar asistenții…

Patru schiori au murit in urma unei avalanse in Franța. Alpiniștii erau insoțiți de un ghid

13:00, 26.02.2024 - Patru schiori au murit in urma unei avalanse care s-a produs in zona muntoasa Massif Central din regiunea central-sudica a Frantei, relateaza agentiile DPA si AFP. Trei persoane au fost ranite usor.


Ce parere ai despre aceasta stire?