Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un profesor de la UMF Iaşi a fost condamnat: Era acuzat de relaţii sexuale cu o studentă

Publicat:

Profesorul de la la Universitatea de Medicina și , care i-a cerut unei studente sa faca sex cu el pentru o nota mai mare la Anatomie, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

O studenta de la USV, Ioana-Daniela Ivan, a obținut locul I la Concursul Național de ...

12:06, 01.04.2024 -  O studenta de la Universitatea „Ștefan cel Mare" Suceava (USV), Ioana-Daniela Ivan, de la Facultatea de Medicina și Științe Biologice, specializarea Biologie, anul III, a obținut locul I la Concursul Național de Fotografie „Viziteaza-ți țara intr-un weekend", organizat ...

Tudorel Toader, din nou in atenție. Este acuzat de campanie murdara pentru șefia Universitații 'Cuza'

10:05, 18.03.2024 - Astazi, Universitatea ”Al. I. Cuza” din Iași organizeaza al doilea tur al alegerilor pentru funcția de rector. Dupa primul tur ce a avut loc in 12 martie, actualul rector Tudorel Toader, fost ministru al Justiției, s-a plasat pe locul doi, cu 191 de voturi. Acesta a fost depașit de profesorul Liviu…


Ce parere ai despre aceasta stire?