Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un PENAL, care lua mita de la studenti pentru a-i trece examenele, candideaza pentru functia de rector al UTCN

Publicat:

candideaza la sefia UTCN din Cluj-Napoca organizeaza in perioada urmatoare alegeri pentru functia de rector, candidaturile fiind depuse pana pe data de 1 aprilie. Surprinzator sau nu, printre candidatii ramasi in concurs se numara si cadrul universitar , condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita.

Un penal in cursa pentru sefia UTCN



Pe langa si actualul rector interimar , in cursa pentru functia de rector al UTCN s-a inscris si conferentiarul…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cursa pentru șefia NATO: 29 la 3 in favoarea lui Rutte

13:35, 31.05.2024 - Cu mai puțin de doua luni pana la Consiliul NATO de la Washington care coincide cu a 75-a aniversare a alianței, cursa și targuielile pentru șefia ei continua, actualul premier olandez Mark Rutte fiind de departe favoritul.

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca incepe lucrarile pentru construcția Institutului de Cercetare in Inteligența Artificiala

08:55, 26.05.2024 - Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca demareaza lucrarile pentru Institutul de Cercetare in Inteligența Artificiala, un proiect inovator destinat cercetarii și dezvoltarii tehnologiilor emergente. Institutul va dezvolta o infrastructura specializata pentru crearea de modele experimentale, prototipuri…

Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca incepe lucrarile pentru construirea Institutului de Cercetare in Inteligenta Artificiala

14:55, 24.05.2024 - ”Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca da startul lucrarilor pentru realizarea Institutului de Cercetare in Inteligenta Artificiala (ICIA), un proiect amplu si inovator prin care se urmareste crearea unei platforme dedicate cercetarii si dezvoltarii in domeniul inteligentei artificiale si al tehnologiilor…

Firea așteapta ca Piedone sa se retraga din cursa pentru Capitala: A spus ca nu candideaza daca candidez eu

22:30, 26.04.2024 - Candidatul PSD la functia de primar al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri seara, la Digi24, ca „ar fi o normalitate” retragerea din cursa electorala a lui Cristian Popescu Piedone. „Sa faca ce a spus la inceput, așa a afirmat: 'daca Gabi candideaza, eu nu candidez'”, mai spune Firea. 

Studenții din echipa UTCN-SDC, premiați la Cluj dupa inca o clasare pe podium in SUA la competiția de inginerie seismica. Profesor: Universitați de top luau noție de la noi / Rector: „Așa se construiesc lucrurile mari!”

22:30, 22.04.2024 - O echipa de studenți de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca a obținut, din nou un loc pe podium la o competiție de inginerie seismica, unde a reușit sa surclaseze zeci de universitați, multe dintre ele de renume.

PSD a intrat oficial in cursa pentru primarie și CJ Cluj. Aurelia Cristea: "Vreau sa avem termen de comparație Viena sau Zurich" / Alexandru Cordoș: "Ce vor clujenii? Sa nu mai petreaca atat de mult timp in trafic"

19:16, 19.04.2024 - Aurelia Cristea și-a depus, vineri, candidatura pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca. Același lucru l-a facut și Alexandru Cordoș, care vizeaza funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj.

O echipa de studenți de la UTCN, locul 2 la concursul de design seismic din Seattle

08:40, 13.04.2024 - Cu bucurie și mandrie, Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca (UTCN) marcheaza un moment de excepție in domeniul ingineriei structurale, odata cu succesul remarcabil obținut de echipa sa de studenți la prestigiosul concurs internațional de design seismic din Seattle.


Ce parere ai despre aceasta stire?