Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un orfan cu tumoră pe creier din Brăila a reuşit să absolve cu brio cursurile unei facultăţi de inginerie

Publicat:

are acum 26 de ani si este absolvent al Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati, Facultatea de , specializarea Ingineria Sistemelor Biotehnice si Ecologice. A terminat cursurile si a luat licenta prin propriile forte, chiar daca destinul nu i-a oferit sprijinul unei familii iubitoare, iar spitalul ii este, practic, a doua casa.

Pentru ca parintii naturali nu l-au vrut, Leonard a trait prin orfelinate in primii trei ani din viata. Parea ca norocul i-a suras in 1990, cand a fost adoptat de o familie din Braila. Aceasta familie i-a oferit un camin pana…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACUZAȚII GRAVE Analistul Dan Dungaciu, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

19:15, 09.04.2024 - Direcția Naționala Anticorupție l-a trimit in judecata pe analistul Dan Dungaciu (55 de ani), profesor universitar la Facultatea de Sociologie și Asistenta Sociala a Universitatii din București.... The post ACUZAȚII GRAVE Analistul Dan Dungaciu, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu first…

Soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi, creat la Universitatea din Galați

23:40, 27.03.2024 - Estimarea distrugerilor provocate de in razboi de atacurile cu drone și rachete sau bombardamente poate fi realizata cu ajutorul unei aplicații create de un student de Facultatea de Inginerie a Universitații din Galați A aparut un soft pentru estimarea distrugerilor de cladiri in razboi! In conflictul…

Noua „Ada Kaleh”! S-a consolidat insula de 2 km aparuta in mijlocul Dunarii, la Galați

07:50, 21.03.2024 - O insula formata in mijlocul Dunarii s-a stabilizat ca o noua forma de relief, nemaifiind acoperita de ape nici in perioadele in care nivelul apelor fluviului sunt in creștere ca urmare a precipitațiilor și topirii zapezilor din bazinul hidrografic. Daca in anii 70 disparea sub apele lacului de acumulare…

Folie biodgradabila din sange de animale, brevetata la Universitatea 'Dunarea de Jos' din Galați

14:20, 15.03.2024 - Folie biodgradabila din sange de animale a fost brevetata la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați. Este vorba despre o noutate mondiala ce permite realizarea de ambalaje diverse in industria alimentara. Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați anunța ca a brevetat „Procedeul de obținere a unei…

Paine cu gust si proprietati de carne, ultima inventie brevetata la Galați

05:05, 13.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor, noteaza Agerpres.…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Profesorii de la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati au inventat painea cu gust de carne. „Friptura nu se vede, dar se simte”

15:30, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii „Dunarea de Jos” din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne. Proiectul a fost pus in practica de mai multe cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor.

Galati: Paine cu gust si proprietati de carne – inventie brevetata la Universitatea ‘Dunarea de Jos’

15:01, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) a acordat Universitatii ‘Dunarea de Jos’ din Galati brevet de inventie pentru o paine proteica, cu gust si proprietati de carne, proiect la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Stiinta si Ingineria Alimentelor. Potrivit informatiilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?