Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou RECORD obţinut de Facebook. Ce s-a întâmplat într-o singură zi

Publicat:

Mai mult de 1 miliard de oameni s-au logat la rețeaua social media Facebook intr-o singura zi, marcand un nou record pentru companie, a anunțat joi cofondatorul și CEO , relateaza agenția DPA, citat de agerpres.ro.

Antreprenorul in varsta de 31 de ani a spus ca piatra de hotar este "inceputul conectarii intregii lumi", potrivit unui mesaj postat pe site-ul sau Facebook.

"Luni, unul din șapte oameni de pe Pamant a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii și familia", a scris Zuckerberg.

"Sunt atat de mandru de comunitatea noastra pentru progresul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Amenda record pentru un politician, dupa ce a numit 'pedofili' doi oameni, intr-o disputa pe rețelele sociale

03:36, 26.04.2024 - Un actor și politician din Marea Britanie va plati o amenda uriașa pentru ca a numit doi oameni pedofili. Instanța britanica a stabilit suma de 90.000 de lire sterline pentru fiecare dintre victime. Disputa a avut loc pe rețelele de socializare.

NASA a restabilit legatura cu sonda Voyager-1: Cel mai indepartat obiect fabricat de oameni transmite din nou din spațiu

07:05, 24.04.2024 - Sonda Voyager-1 transmite din nou date spre Pamant. Luni de zile, NASA nu a mai putut lua legatura cu sonda lansata in urma cu 46 de ani. Voyager-1 este cel mai indepartat obiect care se afla in spațiu și a fost produs de oameni, noteaza Mediafax.

30 de ani de inchisoare pentru omul care a obținut arma atacatorului din Strasbourg care a ucis 5 oameni și a ranit alți 11

16:20, 05.04.2024 - Audrey Mondjehi a primit sentința de 30 de ani pentru ca a obținut arma pe care atacatorul care a omorat 5 oameni la Targul Francez de Craciun din Strasbourg in 2018 a folosit-0. Acesta a fost convins sa o obțina de catre Cherif Chekatt care a folosit-o asupra victimelor mai apoi, informeaza BBC. 

(update) O femeie, la pamant pe o trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:45, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

(update) O femeie, la pamant pe trecere de pietoni de la Ciocana: Ce s-a intamplat

12:30, 29.03.2024 - update Potrivit poliției, femeia nu a fost lovita de o mașina. Acesteia i s-a facut rau și a cazut pe trecerea de pietoni. O femeie a fost lovita de o mașina, la Ciocana. Totul s-a intamplat astazi, 29 martie, in jurul orei 10:57.

Avocații care au obținut anularea pachetului salarial "excesiv" al lui Musk de la Tesla cer onorarii record de 6 miliarde de dolari

09:45, 03.03.2024 - Avocatii care au obținut anularea compensatiile de 56 de miliarde de dolari acordate lui Elon Musk, ca fiind excesive, cer acum onorarii legale record de 6 miliarde de dolari, platibile sub forma de actiuni ale producatorului de masini electrice Tesla, transmite Reuters.

Un satelit european se va prabuși miercuri pe Pamant. Exista riscuri pentru oameni?

16:01, 19.02.2024 - Satelitul european ERS-2, care si-a incheiat misiunea de observare a Terrei acum 13 ani, va fi distrus aproape in totalitate miercuri, la coborarea prin atmosfera terestra, fara riscuri pentru oameni, conform ultimelor previziuni ale Agentiei Spatiale Europene (ESA), transmite luni AFP.

Borna negativa atinsa de ultima clasata din Spania » Cea mai slaba echipa din istoria La Liga

18:35, 13.02.2024 - Almeria a remizat cu Athletic Bilbao in etapa 24 din La Liga și a bifat un record negativ pentru istoria clubului deoarece nu a obținut nicio victorie in acest sezon. Almeria a devenit cea mai slaba echipa din istoria La Liga. Este prima echipa care nu a obținut nicio victorie in primele 24 de meciuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?