Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou început pentru Autoritatea Palestiniană - Cine este prim-ministrul numit de Abbas

Publicat:
Un nou început pentru Autoritatea Palestiniană - Cine este prim-ministrul numit de Abbas

Presedintele palestinian l-a numit joi pe economistul in functia de premier, in urma demisiei la 26 februarie a precedentului , potrivit agentiei oficiale palestiniene de presa Wafa, relateaza AFP și news.ro.

, in varsta de 69 de ani, a fost presedinte al Fondului de Investitii pentru Palestina (PIF) si consilier economic al presedintelui .

El a detinut timp de 15 ani functii de rang inalt la (BM), cu sediul la Washington.

Acest functionar international preia functia in plin Razboi in Fasia

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 757: Un nou summit european la Bruxelles pentru a inarma mai bine Kievul. Macron: "Daca lasam Ucraina sa piarda acest razboi, atunci Rusia va ameninta cu siguranta Moldova, Romania si Polonia"

06:46, 21.03.2024 - UPDATE"Daca lasam Ucraina in pace, daca lasam Ucraina sa piarda acest razboi, atunci Rusia va ameninta cu siguranta Moldova, Romania si Polonia", a avertizat saptamana trecuta presedintele francez Emmanuel Macron.Prin urmare, europenii cauta o cale de iesire si isi intensifica anunturile in incercarea…

Hamas critica numirea unui nou premier palestinian

08:16, 16.03.2024 - Numirea unui apropiat al lui Mahmoud Abbas in postul de premier palestinian va „intari diviziunile” si demonstreaza „deconectarea Autoritatii Palestiniene de la realitate”, au denuntat vineri Hamas, Jihadul Islamic si alte grupari, transmite AFP. Presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas,…

In Palestina, a fost numit un nou prim-ministru

10:00, 15.03.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, l-a numit pe economistul Mohammad Mustafa in functia de premier, in urma demisiei la 26 februarie a precedentului Guvern Shtayyeh. Mohammad Mustafa, in virsta de 69 de ani, a fost presedinte al Fondului de Investitii pentru Palestina (PIF) si consilier economic…

Mohammad Mustafa a fost numit noul premier al Palestinei

21:50, 14.03.2024 - Presedintele Autoritatii Nationale Palestiniene, Mahmoud Abbas, l-a numit pe economistul Mohammad Mustafa in functia de premier, in urma demisiei la 26 februarie a guvernului anterior, a anuntat joi agentia de presa oficiala Wafa, relateaza AFP.

Abbas il va numi pe economistul Mohammad Mustafa in funcția de prim-ministru al AP

13:11, 13.03.2024 - Președintele Autoritații Palestiniene, Mahmoud Abbas, ar urma sa anunțe in urmatoarele zile numirea economistului și fostului inalt funcționar guvernamental Mohammad Mustafa in funcția de premier al Autoritații Palestiniene.

ROMANIA A CASTIGAT PROCESUL ROSIA MONTANA – Orban: Prin declaratiile sale stupide, Ciolacu putea chiar sa furnizeze argumente pentru o decizie defavorabila statului roman. Din fericire, Romania a castigat. Si adevarul a iesit clar la suprafata.

13:55, 09.03.2024 - De o luna de zile PSD, PNL si mercenarii lor din media ma acuza pe mine, pe Ciolos, pe cei din USR si pe cei din societatea civila ca suntem vinovati pentru pierderea arbitrajului cu Gabriel Resources si pentru miliardele de euro pe care va trebui sa le plateasca statul roman. Tonul la acuzatii l-a…

Razboi in Ucraina, ziua 742. Marea Britanie indeamna Germania sa furnizeze rachete Taurus Ucrainei, dupa scandalul scurgerilor de informații in presa rusa

08:25, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Președintele francez Emmanuel Macron și-a reasumat declarația prin care a evocat trimiterea de trupe straine in Ucraina, dar a primit in aceeași zi o replica acida de la Washington.

Razboi in Ucraina, ziua 742. Parisul, pus la punct de la Washington in controversa "trupelor straine" in Ucraina

00:10, 06.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 742. Președintele francez Emmanuel Macron și-a reasumat declarația prin care a evocat trimiterea de trupe straine in Ucraina, dar a primit in aceeași zi o replica acida de la Washington.


Ce parere ai despre aceasta stire?