Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un nou efect advers al vaccinului anticovid

Publicat:
Un nou efect advers al vaccinului anticovid

Riscul de tulburari menstruale este „usor crescut” in cele trei luni de la administrarea unui vaccin ARN mesager anticovid, sugereaza un studiu publicat miercuri de autoritatile sanitare franceze, in timp ce o astfel de legatura ramane dezbatuta in comunitatea oamenilor de stiinta, mentioneaza AFP. Studiul „arata o crestere cu 20% a riscului de sangerare menstruala abundenta care necesita tratament spitalicesc in decurs de 1 pana la 3 luni”, dupa administrarea primei doze dintr-un vaccin produs de Pfizer sau Moderna, rezuma intr-un comunicat organizatia Epi-Phare, care reuneste autoritatea pentru…

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol si foto: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un fotbalist a dat in judecata Pfizer-Biontech, acuzand efecte adverse ale vaccinului anticovid

10:36, 26.04.2024 - Un fotbalist a dat in judecata Pfizer-Biontech, acuzand producatorii ca vaccinul anticovid i-a provocat efecte adverse grave care l-au forțat sa-și incheie cariera sportiva. Citește și: Lasconi a mai castigat o lupta si si-a impus pretentiile in Dreapta Unita Francois-Xavier Fumu Tamuzo a decis sa isi…

Exista sau nu vreo legatura intre medicamentele pentru slabit si gandurile suicidare? Concluzia EMA dupa noua luni de ancheta

23:20, 12.04.2024 - Agentia Europeana pentru Medicamente (EMA) nu a gasit nicio dovada ca o clasa de medicamente pentru diabet si pentru slabit, cum ar fi foarte popularul Wegovy produs de compania Novo Nordisk, ar avea o legatura cu gandurile suicidare, au anuntat vineri reprezentantii sai, punand capat unei anchete ce…

Ești sau nu ești neandertalian? 6 trasaturi care te ajuta sa-ți dai seama

11:01, 07.04.2024 - Exista, aflam cu surprindere, șase trasaturi care sugereaza ca ai ADN neandertalian: de la fumat la… parul drept. In oamenii moderni, pana la doua procente din ADN-ul nostru provine de la stramoșii noștri neandertalieni. ADN-ul de la neandertalieni are efecte mici, dar detectabile, asupra oamenilor…

Risc crescut de tumori intracraniene asociat cu trei contraceptive

00:10, 30.03.2024 - Cercetatorii francezi au observat un risc crescut de meningiom – tumoare a membranelor  protectoare ale creierului – legat de utilizarea a trei medicamente cu proprietați contraceptive.  Este concluzia unui studiu realizat de GIS Epi-Phare , publicat in British Medical Journal (BMJ), care indica un…

Bolile neurologice, principala cauza de probleme de sanatate la nivel global

06:55, 17.03.2024 - Bolile care afecteaza sistemul nervos, cum sunt demențele de tipul Alzheimer, dar și migrenele sau consecințele unui accident vascular cerebral,  reprezinta principala cauza a problemelor de sanatate la nivel global. Bolile sistemului nervos au reprezentat tema unui studiu publicat recent in revista…

Doamnelor, bucurați-va de micile minuni ale naturii! Florile de primavara sunt sursa de bucurie și inspirație

12:26, 15.03.2024 - Doamnelor, bucurați-va de florile pe care le-ați primit in zilele de 1 și 8 Martie și pe care vi le vor oferi, in toata aceasta perioada a anului, cei care va indragesc! Va aduc numeroase beneficii pentru sanatate și in viața de zi cu zi. Este dovedit științific.  Articol publicat in Jurnalul de Ilfov…

BNR, despre Tezaurul trimis la Moscova: Nu putem sa ramanem tacuți

17:20, 05.03.2024 - In data de 5 martie, la sediul Parlamentului European de la Bruxelles, a fost inaugurata expoziția „Tezaurul de aur al Bancii Naționale a Romaniei trimis la Moscova și niciodata returnat – o pretenție mai veche de un secol”. Expoziția va dura trei zile, pe parcursul carora sunt prezentate dovezi istorice,…

Alerta la nivel european: Aceste medicamente pentru raceala pot provoca un AVC!

09:16, 05.02.2024 - Agenția Europeana a Medicamentului a avertizat ca numeroase medicamente pentru raceala conțin o substanța periculoasa pentru sanatate, iar anumite persoane ar putea fi expuse riscului de afecțiuni ale vaselor de sange. Conform informațiilor oferite de Agenția Europeana a Medicamentului, substanța in…


Ce parere ai despre aceasta stire?