Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un moldovean s-a pornit la Londra cu peste 14 mii de țigarete ascunse în bagaj

Publicat:

Un tânar, care urma sa ajunga la Londra, a ascuns peste 14 mii de țigarete printre lucrurile persoanele. Acesta intenționa sa le scoata ilegal din țara și a sa le vânda pe piata neagra din Europa.

moldoveanul de 24 de ani, a ascuns tigaretele de marca &"&", în bagaj. Baiatul a declarat doar doua blocuri de tigari din tot lotul ce îl deținea. 

Astfel, declarând doar câteva zeci de tigarete, tânarul era convins ca nu va fi banuit si a camuflat tigarile printre lucrurile personale.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

(P.E.) Alba Iulia are cu cine! In 9 iunie, voteaza cu Gabriel Pleșa și echipa PNL, singurul motor care a tras cu folos pentru Orașul Unirii, pentru județ, pentru Europa de acasa!

19:45, 06.06.2024 - Din fericire pentru Alba Iulia, alegerile din ziua de duminica, 9 iunie, nu reprezinta vreun punct de cotitura, nici vreo rascruce de drumuri. Lucrurile sunt cat se poate de clare: mergem la vot pentru a pastra orașul și județul pe același drum. Singurul pe care avem dovada clara ca lucrurile se intampla,…

Echipa GSP a ajuns la Londra, pentru marea finala de pe Wembley » Prețurile efectiv au „explodat”! Cu cat se vinde un bilet pe piața neagra, la Dortmund - Real Madrid

09:31, 31.05.2024 - Din capacitatea totala disponibila pentru meciul Dortmund - Real Madrid, 86.600 de locuri, 58 la suta au revenit fanilor lui Dortmund și Real Madrid. Alte 10.000 de tichete au putut fi cumparate de suporterii neutri sau care locuiesc in Anglia. Cel mai bine poziționat loc pe Wembley se vinde cu 32.250…

Antrenorul dorit de Liverpool, surprins la Londra! Negociaza cu rivala din Premier League

14:15, 23.04.2024 - Ruben Amorim (39 de ani), antrenorul celor de la Sporting Lisabona, a fost surprins in timp ce se imbarca intr-un avion spre Londra, pentru a discuta cu șefii clubului West Ham. Avionul a fost pus la dispoziție de conducerea gruparii londoneze, potrivit CNN Portugalia. Ruben este unul dintre cei mai…

Anunț important pentru șoferi! „Cutia neagra”, obligatorie! La ce ajuta, de fapt

13:16, 20.04.2024 - O schimbare semnificativa se profileaza in lumea conducatorilor auto din Europa, deoarece autoritațile impun o noua regula obligatorie pentru toți șoferii: instalarea „cutiei negre” in vehicule.

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

Planurile anti-poluare au efecte inverse: Cantitati mari de gaze refrigerante intra ilegal in Europa

08:21, 08.04.2024 - Cantitati mari de gaze refrigerante, care incalzesc clima, sunt introduse ilegal in Europa din China si Turcia, subminand pactul global pentru eliminarea lor treptata, se arata intr-un raport al Agentiei de Investigatii de Mediu (EIA), cu sediul la Londra, publicat luni, relateaza Reuters și news.ro.

Unde canta Madonna gratuit in luna mai

11:10, 27.03.2024 - Unde canta Madonna gratuit in luna mai Madonna a dat startul turneului mondial Celebration Tour pe 14 octombrie 2023, cu un super concert susținut pe O2 Arena din Londra. A urmat o perioada plina de concerte, atat in Europa, cat și in Statele Unite și Canada. Turneul se va incheia pe data de 4 mai cu…

S-a pornit in Cehia cu un buletin romanesc fals: Cum a facut rost moldoveanul de act

20:01, 24.03.2024 - Un moldovean este cercetat de politistii de frontiera din cadrul PTF Costești, dupa ce a fost descoperit un act romanesc falsificat. Tanarul s-a prezentat pe direcția ieșire din Moldova, fiind pasager al unei curse ocazionale ce se indrepta spre Cehia.


Ce parere ai despre aceasta stire?