Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un japonez a inventat televizorul care poate reda gustul

Publicat:

Un profesor din Japonia a dezvoltat un prototip de ecran TV &"cu gust&", care poate reda aromele alimentelor. Acesta reprezinta un pas înainte catre crearea unei experiente de vizionare multisenzoriala, scrie Agerpres.

Dispozitivul numit &"Taste the TV&" (TTTV) – &"Gusta televizorul&" utilizeaza zece recipiente cu arome, dispuse în forma de carusel, care sunt pulverizate în combinatie pentru a reda gustul unui anumit aliment.

Proba de aroma este apoi aplicata pe pelicula igienica a unui ecran plat TV astfel încât privitorul sa o poata gusta.…

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia

14:20, 08.04.2024 - Parinții impartașesc adesea momente din viața copiilor lor pe rețelele sociale, o practica cunoscuta sub numele de "sharenting". The post PELICULA CINEMATOGRAFICA „Oppenheimer” s-a lansat și in Japonia first appeared on Informatia Zilei .

Elevii și studenții pasionați de domeniul IT, invitați sa se inscrie la cea de-a XVII-a ediție a concursului național iTEC

10:35, 08.03.2024 - Liga AC (Liga Studenților din Facultatea de Automatica și Calculatoare a Universitații Politehnica Timișoara) organizeaza cea de-a XVII-a ediție a concursului național iTEC, ce va avea loc in perioada 30 martie – 7 aprilie 2024. iTEC este o competiție dedicata atat studenților, cat și elevilor…

IMPORTANT PENTRU CONSUMATORI! Insolventa persoanelor fizice

20:45, 01.03.2024 - Scopul legii Legii nr. 151/2015 din 18 iunie 2015 privind procedura insolventei persoanelor fizice este instituirea unei proceduri colective pentru redresarea situatiei financiare a debitorului persoana fizica, de buna-credinta, acoperirea intr-o masura cat mai mare a pasivului acestuia si descarcarea…

Mark Zuckerberg, in vizita la un McDonald's japonez. A dat o „stea Michelin“ hamburgerului pe care l-a mancat

16:05, 27.02.2024 - Mark Zuckerberg s-a bucurat de vizita sa in Japonia, iar ultima sa postare pe Instagram l-a aratat infulecand un burger la un McDonald's japonez despre care a spus ca ar trebui sa aiba o stea Michelin.

Probleme la Toyota legate de emisii. Gigantul japonez a prelungit oprirea a doua linii de productie

08:50, 25.02.2024 - Toyota Motor a prelungit pana la 1 martie oprirea a doua linii de productie la doua fabrici ale companiile grupului Toyota din Japonia, din cauza unor probleme legate de emisii, transmite Reuters. Liniile de productie au fost suspendate din 29 ianuarie dupa descoperirea neregulilor in testele de…

Un mafiot japonez intenționa sa vanda uraniu și plutoniu unui general iranian pentru fabricarea de bombe nucleare

18:30, 22.02.2024 - Takeshi Ebisawa, lider al unui sindicat al crimei din Japonia, este acuzat ca a conspirat pentru traficarea de uraniu și plutoniu din Myanmar. Acesta dorea sa le vanda Iranului pentru fabricarea armelor nucleare, potrivit procurorilor americani, citați de The Guardian.

Japonezii au clonat porci pentru a fi folosiți ca donatori de organe pentru oameni

17:55, 13.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea Meiji din Tokyo a creat pentru prima data in Japonia, alaturi de compania americana de biotehnologie eGenesis, porci modificati genetic pentru transplanturi de celule si organe la om.


Ce parere ai despre aceasta stire?