Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost golgheter al Manchester United a comparat nivelul de trai din Rusia și Europa: „Novosibirsk nu este inferior Londrei”

Publicat:
Un fost golgheter al Manchester United a comparat nivelul de trai din Rusia și Europa: „Novosibirsk nu este inferior Londrei”

​Fostul fotbalist rus , un golgheter al in anii 1990, a comparat nivelul de trai din Rusia și Europa, ajungand la o concluzie surprinzatoare, relateaza Sports24.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir a dat ordin, actele s-au facut: Rusia promite raspuns draconic la confiscarea activelor pentru Ucraina

19:40, 23.04.2024 - O aliata a presedintelui Vladimir Putin a avertizat marti Europa ca a intocmit deja legislatie pentru a raspunde daca active ruse in valoare de aproape 300 de miliarde de dolari vor fi confiscate de Occident si utilizate pentru a ajuta Ucraina, relateaza Reuters.

Ministrul german al apararii l-a comparat pe Putin cu Hitler: „A spus ca nu se va opri nici dupa ce se termina razboiul din Ucraina”

10:45, 12.04.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a comparat razboiul pe care Rusia il poarta impotriva Ucrainei cu anexarea teritoriului Sudeților din Cehoslovacia de catre Germania nazista in 1938 și a avertizat ca Europa trebuie sa se pregateasca de un atac la scara larga al rușilor.

Statele Unite pregatesc Iranului o sancțiune severa: miscare venita in urma informațiilor ca Teheranul trimite rachete balistice in Rusia

07:45, 16.03.2024 - Natiunile din G7 sunt pregatite sa raspunda cu noi sanctiuni severe, care ar putea include interzicerea zborurilor companiei Iran Air catre Europa, daca Iranul continua cu transferul de rachete balistice cu raza scurta in Rusia, a declarat vineri un inalt oficial american, citat de Reuters, scrie news.ro.…

Romania este cel mai putin dependenta de gazele de import dintre țarile UE (analiza)

07:01, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta (AEI), pe baza datelor Eurostat. Dependenta de Rusia a fost inlocuita cu dependenta de alte tari.

Președintele Klaus Iohannis și-a anunțat decizia de a intra in competitie pentru functia de secretar general al NATO

18:45, 12.03.2024 - Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, cu puțin timp in urma,  ca a decis sa intre in competitie pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice. „Imi asum aceasta candidatura in numele Romaniei”, a declarat Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, citat de Agerpres. El a apreciat ca „este…

Mircea Geoana a vorbit despre amenințarea nucleara a lui Putin. Care ar fi adevarul, de fapt

11:11, 04.03.2024 - Recent, Vladimir Putin s-a adresat in Duma de stat, readucand in discuție tensiunile dintre Rusia și NATO, voalat amenințand din nou Europa de vest cu un potențial atac nuclear. Reacțiile occidentale au aparut imediat. Printre cei care au reacționat este și Mircea Geoana, care a vorbit despre amenințarea…

Iohannis, despre pericolul unui razboi cu Rusia: NATO e cea mai puternica alianța militara de cand se fac alianțe pe Pamant

11:30, 01.02.2024 - Președintele Klaus Iohannis a dat asigurari joi, intrebat despre pericolul extinderii razboiului in Europa, ca Romania este protejata de „cea mai puternica alianța militara de cand se fac alianțe pe Pamant”.


Ce parere ai despre aceasta stire?