Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un fost cântăreț, ajuns primar, judecat într-un dosar de corupție

Publicat:

, primar al comunei Band, care intre timp si-a schimbat numele in Rus, alaturi de omul de afaceri , vor fi judecati pe fond intr-un dosar de coruptie, ce priveste infractiunile de luare de mita, spalare de bani si dare de mita.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fostul primar, condamnat inițial pentru corupție, declarat nevinovat de Curtea de Apel Timișoara

12:50, 23.04.2024 - Fostul primar al comunei Vinga, Lucian Stoicu, a fost declarat nevinovat intr-un caz de corupție, dupa o sentința definitiva a Curții de Apel Timișoara. Stoicu fusese condamnat in 2017 la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fapte de corupție legate de obținerea unor fonduri de la APIA. Anunțul…

Dosar DNA - Declarat nevinovat de CEDO, un primar din Arad cere daune anuale de 150 de mii de euro de la stat

12:05, 22.04.2024 - Fostul primar al comunei aradene Vinga Lucian Stoicu, condamnat in 2017 la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie, a fost declarat nevinovat printr-o sentinta definitiva a Curtii de Apel Timisoara, care a venit la un an dupa ce fostul edil obtinuse o solutie favorabila si despagubiri…

Mihai Chirica, trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție. Primarul din Iași: „Era de fapt de asteptat, dar nu in momentul in care s-au anuntat candidaturile”.

09:00, 20.04.2024 - Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a fost trimis in judecata de DIICOT intr-un dosar de corupție cu zeci de inculpați. Primarul acuza faptul ca trimiterea sa in judecata are loc chiar in momentul depunerii candidaturilor.

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis ieri o cerere depusa de Catalin Chereches si au dispus scaderea unui an din cei cinci ani de inchisoare pentru corupție primiți ca pedeapsa la Cluj de fostul primar din Baia Mare pentru coruptie

07:10, 13.04.2024 - Continue reading Judecatorii Tribunalului Bucuresti au admis ieri o cerere depusa de Catalin Chereches si au dispus scaderea unui an din cei cinci ani de inchisoare pentru corupție primiți ca pedeapsa la Cluj de fostul primar din Baia Mare pentru coruptie at Info real.

(audio) „A dat cui trebuie... ””: CNA continua perchezițiile, intr-un dosar de corupție

14:31, 27.03.2024 - Ofițerii CNA continua efectuarea perchezițiilor la oficiile persoanelor implicate in comiterea infracțiunilor de trafic de influența și corupere activa, la moment fiind pornite 9 cauze penale.

Șefa Administratiei Spitalelor, audiata la DNA intr-un dosar de coruptie

11:35, 27.03.2024 - Directoarea generala a Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale București (ASSMB), Oana Sivache, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiata intr-un dosar de coruptie. Aceasta a fost chemata intr-un dosar care are legatura cu perchezitiile din luna decembrie de la Spitalele „Coltea”…

(video) Ceban acuza guvernarea ca i-a fabricat un dosar penal: „Maia Sandu pune presiuni pe judecatori ca sa fiu lipsit de mandatul de primar”

09:36, 15.03.2024 - Ion Ceban a declarat ca ar putea fi scos din funcție de primar general al municipiului Chișinau fara a mai putea candida. Este vorba despre un dosar in care „se fac presiuni asupra judecatorilor, pentru ca eu sa fiu demis”, a declarat Ion Ceban in cadrul emisiunii Puterea a Patra .


Ce parere ai despre aceasta stire?