Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un expert de la Oxford a analizat șansele lui Iohannis la NATO: 'El ar fi un câștig / De fapt, alta e miza'

Publicat:
Un expert de la Oxford a analizat șansele lui Iohannis la NATO: 'El ar fi un câștig / De fapt, alta e miza'

, politolog și profesor de diplomație la , impreuna cu echipa sa de la Oxford Digital Diplomacy Research Group, a discutat intr-un interviu acordat pentru „Adevarul” despre șansele lui de a deveni șef la NATO, precum și despre cine ar fi cel mai potrivit sa conduca alianța din perspectiva Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce șanse are Iohannis la șefia NATO. Expert de la Oxford: „De fapt, alta e miza cea mare pentru Romania” EXCLUSIV

14:50, 24.04.2024 - Politologul Corneliu Bjola, profesor de diplomație la Universitatea Oxford și director al Oxford Digital Diplomacy Research Group, explica, intr-un interviu pentru „Adevarul”, ce șanse are Klaus Iohannis sa ajunga șef la NATO, dar și cine ar fi persoana cea mai potrivita pentru Romania

Klaus Iohannis nu ține cont de decizia SUA: ”Raman in competiția pentru poziția de lider NATO”

19:30, 03.04.2024 - Klaus Iohannis se angajeaza sa ramana in lupta pentru funcția de șef al NATO, in ciuda sprijinului acordat lui Mark Rutte de catre SUA. Șeful statului Klaus Iohannis a declarat ca nu iși va retrage candidatura pentru funcția de secretar general al NATO și nici nu va negocia alte poziții la nivel european.…

Analistul politic Cristian Pirvulescu, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO: „Iohannis și-a facut calcule. Sunt foarte bune sansele in competitia pentru functia de secretar general NATO”

19:46, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt „foarte bune” sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice.

Ce a remarcat Raul Rusescu in FCSB - Petrolul: „Foarte bune! Petrescu avea o vorba”

23:11, 03.03.2024 - Fostul atacant Raul Rusescu (35 de ani), noul expert GSP Live, a analizat victoria celor de la FCSB cu Petrolul, 1-0. In penultima etapa din sezonul regulat, FCSB a trecut la limita de Petrolul Ploiești, 1-0, grație autogolului semnat de Valentin Țicu, capitanul „lupilor”. Raul Rusescu, noul expert…

Iohannis și cursa pentru NATO: mizele și șansele șefului statului pentru o funcție de top ANALIZA

17:40, 25.02.2024 - Vazut de presa occidentala ca și intrat in cursa pentru șefia NATO, Klaus Iohannis este considerat de specialiștii de la București o varianta cu șanse atat pentru aceasta funcție, dar și pentru una noua, cea de comisar pentru Aparare al UE, in funcție de negocierile de culise.

Stroe, despre o propunere a președintelui Iohannis pentru șefia NATO: Are suficienta expertiza și experiența

20:10, 23.02.2024 - Purtatorul de cuvant al PNL, Ionuț Stroe, a explicat pentru „Adevarul” ca ar fi onorant pentru Romania sa aiba un reprezentant la nivelul celei mai inalte funcții din NATO, in contextul in care in spațiul public au aparut informații cu privire la o propunere a președintelui Klaus Iohannis.

Șansele punerii in practica a scenariului privind anexarea Transnistriei la Rusia, prin ochii specialiștilor ANALIZA

18:40, 23.02.2024 - Scenariul privind cererea Tiraspolului cu privire la anexarea regiunii separatiste la Rusia este greu de pus in practica, dar nu este exclus, luand in calcul ,,politica iraționala” a Kremlinului, susțin experții de la Chișinau consultați de ,,Adevarul”.

Mizele și semnificațiile prezenței lui Iohannis in Parlamentul European ANALIZA

22:20, 07.02.2024 - Șansele lui Klaus Iohannis la o funcție de top din arhitectura UE sunt greu de cuantificat, arata specialiștii, insa șeful statului a subliniat, in contextul discursului din Parlamentul European, ca un est-european va trebui sa aiba o poziție importanta.


Ce parere ai despre aceasta stire?