Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un déjà-vu. Cum am ajuns să-mi aduc aminte de oribilii ani ’80 într-un supermarket din 2022

Publicat:

O teama ca voi retrai anii 80, cand ne hraneam cu tot felul de conserve scarboase, tocana de legume la borcan, sarmale de varza la borcan, fasole la borcan, m-a cuprins zilele trecute intr-un supermarket. Așa am ajuns chiar la rafturile cu borcane și cutii pentru vremuri grele. Te holbezi la conserva pe care o ții in palma. Este lunga cat palma ta. Ințelegi ce scrie pe capac: „File de macrou in sos de roșii”. Insiști și descoperi pe eticheta: „Bogat in Omega 3”. Omega 3 este un „carlig de marketing”, ca sa puna botul consumatorii și s-o cumpere – reușești sa mai gandești. Dar tu n-o pui in coș,…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dan Ivan: Putem conserva valorile tradiționale, in timp ce modernizam traiul de zi cu zi al maramureșenilor

17:40, 08.05.2024 - Dan Ivan: Putem conserva valorile tradiționale, in timp ce modernizam traiul de zi cu zi al maramureșenilor Maramureșul este cunoscut ca pastratorul de tradiții si obiceiuri stravechi, iar aceasta emblema pune județul nostru in topul destinațiilor preferate de romani, dar si de straini. A doua zi de…

Ce sa faci cu cozonacul intarit. Retetele pe care trebuie sa le testezi dupa Paste, asa nu arunci nimic

14:10, 07.05.2024 - Cozonacii sunt pufoși, așa ca au tendința de a se intari destul de repede. Și pentru ca nimanui nu ii place un cozonac tare, exista cateva rețete pe care le poți face din acest preparat tradițional. Iata ce sa faci cu cozonacul intarit: de la budinci delicioase la cuptor pana la friganele dulci și perfecte…

Mihaela Bilic spune ce se intampla in organismul tau cand mananci drob de miel, de fapt

09:15, 06.05.2024 -  ”Drobul de miel, un preparat tradițional pentru masa de Paște, un fel de cozonac din carne, facut din organe de miel și multe verdețuri. Ficatul și ficațeii, creierul, pipota, inima și rinichii, splina, sunt organe cu o valoare nutritiva crescuta. Le consideram o carne de categoria a doua, iar in unele…

Mesajul de Paste al Arhiepiscopului Dunarii de Jos: „Sa nu-i uitam mai ales pe tineri. Ei au mari așteptari de la dragostea noastra!”

11:45, 04.05.2024 - In pastorala catre credinciosi, de Invierea Domnului, Inaltpreafintitul Parinte Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, face un apel la credința, la iertare, comuniune intre semeni, liniște și iubire: „Așa sa traim Invierea!”. Un mesaj special a fost adresat și catre tineri.

Cine nu ar trebui sa manance carne de miel și ce „ne paște” daca o combinam cu multe oua și alcool

07:05, 04.05.2024 - Nelipsita de Paște, de masa romanilor, carnea de miel este bogata in fier și proteine, acizi grași Omega 3, insa nu este recomandata tuturor. „Nu trebuie sa combinam aceasta carne cu un consum mare de oua sau alcool, așa cum se intampla la noi”, avertizeaza medicii.

Mihaela Bilic: Ce tip de oua sa alegem? Cu ce sunt hranite gainile care dau oua BIO și cele cu Omega 3

16:36, 22.04.2024 - Mihaela Bilic, despre ouale Bio sau cu Omega 3 Intr-o perioada in care romanii incearca sa se concentreze pe sanatatea lor și aleg alimente care sa le aduca cat mai multe beneficii, Mihaela Bilic a decis sa faca o analiza a unuia dintre cele mai consumate alimente: oul.„Ou BIO sau ou cu Omega 3? Care…


Ce parere ai despre aceasta stire?