Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un cîine a murit în Germania salvîndu-și stăpînul dintr-un incendiu

Publicat:

Un caine din rasa ciobanesc german este considerat erou de un oraș intreg din Germania, dupa ce și-a salvat stapinul dintr-un incendiu cu prețul vieții sale, transmite digi24.ro. Sambata dimineața, pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu din cartierul Freudenberg din Lindenberg. In final, flacarile au provocat pagube de peste 200.000 de euro, iar proprietarul imobilului, un barbat d

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit intr-un incendiu izbucnit de la o lumanare in prima zi de Paști

11:50, 05.05.2024 - Echipajele inspectoratelor pentru situatii de urgenta au avut, in ultimele 24 de ore, 1.470 de interventii, numarul fiind in crestere cu aproximativ 7% fata de perioada similara a anului trecut. In Bucuresti, o persoana a murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament, de la o lumanare. Citește…

Condamnare pentru un roman care a vrut sa vanda o masina in Germania, dar clientul a murit in timpul drive testului

21:20, 01.05.2024 - Ghinion pur in cazul unui roman care a vrut sa vanda o mașina in Germania. Posibilul cumparator a murit in timpul unui test drive, mașina fiind condusa de romanul care nu deținea nicio diploma sau cunoștința in domeniu.

Doi romani au murit in Germania, unde microbuzul in care calatoreau a fost facut praf de un TIR

11:36, 20.04.2024 - Doi barbați romani și-au pierdut viața joi spre vineri noaptea intr-un accident cumplit in Germania, unde microbuzul in care calatoreau a fost lovit in plin de un camion și aruncat in zidul unei case, relateaza cotidianul regional Neue Ruhr Zeitung.Alte doua persoane au fost grav ranite in accidentul…

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Șofer roman, ars de viu in cabina camionului sau, in Germania. Barbatul de 29 de ani a murit in incendiu

12:15, 16.03.2024 - Un roman a avut parte de un sfarșit ingrozitor in Germania. Șoferul a murit ars de viu in cabina TIR-ului sau, dupa ce aceasta a luat foc. Barbatul de 29 de ani nu a mai putut fi salvat din cauza ranilir cumplite pe care le-a suferit.

Tragedie in Italia. O romanca de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu la Bologna

11:16, 15.03.2024 - O romanca in varsta de 32 de ani și cei trei copii ai sai au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, relateaza EFE, potrivit Agerpres. 

Aproape 180 de miei au murit intr-un incendiu provocat de tigara aruncata la intamplare

18:40, 09.02.2024 - Aproape 180 de miei au murit, vineri, intr-un incendiu la un saivan de animale din comuna Cerna, din cauza unei tigari aprinse aruncata la intamplare, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta.


Ce parere ai despre aceasta stire?