Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un chirurg a murit în sala de operaţie în urma unui infarct

Publicat:

Un chirurg de la spitalul din Aveiro (centrul Portugaliei) a murit in urma unui infarct suferit in blocul operator, in timp ce se pregatea sa opereze o pacienta, a anuntat joi Ordinul medicilor din tara iberica, transmite AFP.

"Din pacate, a decedat in plina activitate", a spus profesorul , pe postul public de televiziune RTP.

"Este adevarat ca spitalul din Aveiro cunoaste in aceasta perioada un climat foarte stresant, din cauza problemelor de organizare, dar nu se poate stabili o relatie tip cauza-efect", a dat asigurari acesta, subliniind ca "este vorba de…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

16 persoane au murit dupa ce un autobuz a cazut intr-o prapastie adanca de 100 de metri, in Peru

08:10, 15.05.2024 - Autobuzul cu doua etaje care se deplasa intre capitala Lima si Ayacucho s-a prabusit in prapastia adanca de o suta de metri, relateaza AFP preluata de Agerpres.Operatiunile de salvare au fost intarziate de o cadere de grindina, a declarat presei seful Biroului Avocatului Poporului la Ayacucho, Wiber…

Tragedia de la Spitalul „Sfantul Pantelimon”, unde 17 pacienți au murit. Medic: „Totul a pornit din dorința de razbunare intre colegi”

10:40, 20.04.2024 - Medicul Amin Zahra, specialist Anestezie si Terapie Intensiva, vorbește despre probleme de Spitalul „Sf. Pantelimon” , unde au murit 17 pacienți din cauza neadministrarii de noradrenalina suficienta. „Totul a pornit dintr-un conflict intern și din dorința de razbunare intre colegi”, susține medicul.

Soția ambasadorului rus din Romania a murit in urma unui infarct

13:10, 09.04.2024 - Soția ambasadorului rus din Romania a murit marti dimineata, dupa ce i s-a facut rau in reședința din București. Soția ambasadorului Rusiei la București, Valeri Kuzmin, a murit, in noaptea de luni spre marți, in timp ce se afla in reședința sa. Apelul la numarul 112 a fost inregistrat puțin dupa ora…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

Doliu in presa! A murit la doar 46 de ani de la infarct miocardic

17:05, 01.04.2024 - Ana Maria Rebegia, directoarea ziarului Ceahlaul, s-a stins din viața din cauza unui infarct miocardic. Inima ei a cedat fara ca inainte sa manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus in alerta, potrivit viatanemteana.info.„In dupa-amiaza zilei de 30 martie, a incetat din viața Ana Maria Rebegia,…

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Spitalul din Suceava, obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit din cauza unei bacterii. Familia va primi o suma record

19:40, 27.02.2024 - Instanța a luat o decizie neașteptata! Spitalul din Suceava este obligat sa plateasca daune morale de aproape 1 milion de euro, dupa ce un bebeluș a murit. Copilul s-a stins din viața din cauza unei batcerii contactate in spital. Iata ce suma record vor primi parinții.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?