Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat infectat cu coronavirus a murit în Hong Kong. Este al doilea deces înregistrat în afara Chinei continentale, după cel din Filipine

Publicat:

Un barbat din infectat cu noul coronavirus a devenit marti prima persoana care a murit din cauza acestei epidemii virale in aceasta metropola si a doua in afara Chinei continentale, dupa decesul inregistrat in Filipine. Bilantul total crește astfel la 427 de morti.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi

07:45, 29.04.2024 - FOTO Tragedie la Botoșani: Un barbat a murit intr-un accident cumplit, la Flamanzi O persoana a murit, iar alte doua au ajuns la spital in urma unor accidente rutiere produse, noaptea trecuta, intre localitațile Flamanzi și Prajeni. Cel mai grav eveniment s-a produs intre localitațile Flamanzi și Prajeni,…

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

A murit cel mai varstic barbat din lume: Avea 11 copii și 41 de nepoți

10:21, 03.04.2024 - Venezueleanul Juan Vicente Perez Mora, devenit in 2022 cel mai varstnic barbat din lume, potrivit Guinness World Records, a murit la 114 ani, au anuntat familia sa si autoritatile din tara natala, relateaza AFP, potrivit agerpres.ro .

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Noi imagini de la atacul sangeros din Padina, in urma caruia un barbat in varsta de 41 de ani a murit. Ce s-a intamplat cand Sorin Anghel a ieșit afara / VIDEO

21:00, 04.03.2024 - Au aparut noi imagini din seara atacului de la Padina, in urma caruia Sorin Anghet, un barbat in varsta de 41 de ani, a murit. Ce s-a intamplat in momentul in care victima a reușit sa iasa din cladire, in parcarea localului.

Un barbat din Alaska a murit dupa ce s-a infectat cu un virus recent descoperit

15:45, 15.02.2024 - Un barbat in varsta din Alaska a devenit primul om care a murit dupa ce a s-a infectat cu Alaskapox. Este vorba despre o boala virala recent descoperita. Virusul este purtat de mamifere și se transmite ocazional la om, au stabilit specialiștii, potrivit spotmedia.ro. Alaskapox sau AKPV este un virus…

A fost inregistrat primul caz de ciuma din ultimii 8 ani. Un barbat, infectat de la un purice

19:10, 12.02.2024 - A fost inregistrat primul caz de ciuma din ultimii 8 ani. Este vorba despre un barbat, locuitor dintr-o zona rurala, infectat de la un purice. Experții cred ca puricele infectat a fost transportat cu ajutorul unei pisici.


Ce parere ai despre aceasta stire?