Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Târgu Jiu a plănuit o noapte de amor cu o puștoiacă de 18 ani. Când au ajuns în camera de hotel, toate planurile lor s-au năruit!

Publicat:

Un barbat de 37 de ani, din , planuise o noapte de amor cu o tanara de 18 ani. Insa visul nu se potrivete mereu cu realitatea. Ce s-a intamplat in camera de hotel intrece orice așteptare!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

Descoperire halucinanta in Slatina. Un barbat a fost gasit mort intr-o camera de hotel. Era dat disparut de cateva zile

20:20, 15.03.2024 - Caz ingrozitor in Slatina. Un barbat mort a fost gasit intr-o camera de hotel din oraș, dupa mai multe zile in care familia nu a mai reușit sa ia legatura cu el. Acesta a fost dat disparut inclusiv la poliție. Trupul sau neinsuflețit a fost descoperit langa mai multe pastile.

Un barbat de 35 de ani a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Slatina

18:45, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 35 de ani, din Slatina, dat disparut de familie in urma cu o zi, a fost gasit decedat, vineri dupa amiaza, intr-o camera de hotel din municipiu, au informat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Olt.

Barbat de 35 ani, dat disparut cu trei zile in urma, gasit mort intr-o camera de hotel

16:45, 15.03.2024 - Un barbat dat disparut cu trei zile in urma a fost gasit mort, vineri, 15 martie 2024, in camera unui hotel din municipiul Slatina. El avea 35 ani și, conform anumitor informații, ar fi lasat acasa un bilet de adio.

VIDEO | Cum arata cea mai scumpa camera de hotel subacvatic din lume: O noapte costa aproape cat o garsoniera in București

09:30, 27.02.2024 - Cea mai scumpa camera de hotel subacvatic din lume ofera oaspeților o priveliște uluitoare, nemaivazuta nicaieri altundeva pe pamant, din confortul patului lor. Camera ultra-luxoasa Muraka este o experiența de cinci stele care va dura o viața intreaga, in timp ce peștii va inconjoara camera, iar…

Gorj: Tanar ranit intr-un accident rutier la Scoarța

13:11, 16.02.2024 - Un barbat de 29 de ani a ajuns ieri la spital, dupa ce a fost implicat intr-un eveniment rutier, pe raza comunei Scoarța.Un tanar conducea un autoturism, pe DN 67 Scoarța, din direcția Targu Jiu catre Scoarța. El ar fi fost acroșat de un alt autoturism, condus de un barbat de 62 de ani, din municipiul…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?