Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din New York s-a urcat pe un autobuz aglomerat și a început să tragă cu aruncătorul de flăcări în aer

Publicat:

Departamentul de poliție din a lansat o investigație in ce privește cazul unui barbat care a fost filmat in timp ce trage cu un aruncator de flacari in aer, urcat pe un autobuz aglomerat din metropola americana, relateaza .

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident teribil, in Timiș. O mașina a ars complet. Patru persoane au fost ranite VIDEO

07:10, 20.04.2024 - Accidentul a avut loc pe un drum județean din Timiș. Doua autoturisme in care se aflau patru persoane s-au ciocnit pe un pod, iar, in urma impactul, unul dintre ele a fost cuprins de flacari.La fața locului a fost trimis de urgența un echipaj de pompieri, care au reușit in cele din urma sa stinga flacari.…

Barbat de 35 de ani, din Galda de Jos, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de catre polițiști

12:35, 09.04.2024 - Barbat de 35 de ani, din Galda de Jos, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de catre polițiști Barbat de 35 de ani, din Galda de Jos, suspectat ca s-a urcat drogat la volan. Este cercetat de catre polițiști Un barbat de 35 de ani, din Galda de Jos, este suspectat de polițiștii din Teiuș…

Alerta! Un autobuz in care se aflau zeci de copii, cuprins de flacari la Moldova Noua – VIDEO

10:25, 02.04.2024 - S-a dat alerta la pompieri, marți dimineața, dupa ce un autobuz a fost cuprins de flacari, in Moldova Noua, județul Caraș Severin. Autoritațile au fost chemate sa intervina de urgența. Alerta s-a dat in urma cu scurt timp. Din primele informații, in autobuz se aflau 30 de copii, potrivit Antena 3. E…

Imagini halucinante in trafic. Un barbat s-a urcat pe capota unei mașini pentru a o distruge. Reacția Poliției VIDEO

17:26, 17.03.2024 - Vineri, 15 martie 2024, imagini de coșmar au fost surprinse in traficul din Sibiu. Un barbat s-a urcat pe o mașina, pe care a distrus-o cu picioarele și cu un coș de gunoi. Incidentul nu a fost singular.

Barbat salvat in ultima clipa de pompieri, dintr-un apartament cuprins de flacari. A fost resuscitat și readus la viața VIDEO

08:56, 15.03.2024 - Un barbat in varsta de 42 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost salvat in ultima clipa, in seara zilei de joi, 14 martie 2024, de pompierii gorjeni dintr-un apartament cuprins de un incendiu.

Harțuire: Un barbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

19:21, 13.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani este cercetat pentru ca și-a harțuit fosta iubita, o femeie de 50 de ani. S-a urcat pe capota mașinii acesteia și a lovit parbrizul cu picioarele, incercand sa sparga geamurile și amenințand-o cu moartea.

O femeie din SUA a primit despagubiri de peste 72 de milioane de doari dupa ce a fost lovita si tarata de un autobuz

08:31, 04.03.2024 - O femeie din Florida, care a fost lovita si tarata de un autobuz din New York si a ramas partial paralizata, a obtinut despagubiri de 72,5 milioane de dolari in urma procesului intentat impotriva companiei de transport in comun a orasului, relateaza AP, citata de News.ro.

Incendiu devastator in Bihor. Un barbat a fost gasit mort printre flacari. Casa lui a luat foc

22:45, 12.02.2024 - Un incendiu ingrozitor s-a produs, luni seara, intr-o localitate din Bihor. Un barbat a fost gasitn mort printre flacari, dupa ce pompierii au ajuns la fața locului. Trupul sau carbonizat se afla in interiorul casei in momentul in care a fost gasit. Acesta nu a putut sa se mai salveze din calea tragediei.


Ce parere ai despre aceasta stire?