Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din București a fost plasat sub control judiciar după ce a ucis pisica unui vecin cu care era certat

Publicat:
Un bărbat din București a fost plasat sub control judiciar după ce a ucis pisica unui vecin cu care era certat

Un barbat de 71 de ani din Bucuresti este cercetat sub control judiciar dupa ce, in urma unor conflicte cu un vecin, a ademenit si a ucis pisica acestuia, lovind-o de ciment si apoi abandonand-o pe sosea.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un elev de 16 ani și-a șantajat și amenințat colegul la școala, in Vaslui. Baiatul a fost plasat sub control judiciar

12:15, 21.03.2024 - Un elev din Vaslui a ajuns pe mana polițiștilor, dupa ce și-a șantajat și amenințat un coleg, in timp ce se aflau la școala. Baiatul a fost plasat sub control judiciar, iar oamenii legii continua cercetarile in cazul lui. Iata cum a pornit conflictul dintre cei doi.

Florin Salam a fost eliberat! Regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile! / VIDEO

18:35, 14.03.2024 - Informații de ultima ora! Florin Salam a fost eliberat din arest! Conform surselor, regele manelelor a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce, in aceasta dimineața, a fost saltat de polișțiști in cadrul unui dosar de inșelaciune!

Elevul de 15 ani care a folosit un spray lacrimogen in liceu, iar colegii sai au ajuns la spital, a fost plasat sub control judiciar

23:10, 13.02.2024 - Elevul de 15 ani care a folosit un spray lacrimogen la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, a informat marti seara Politia Capitalei.

Acuzat de viol asupra unui minor, plasat sub control judiciar

15:50, 06.02.2024 - Arestat preventiv saptamana trecuta de Judecatoria Chișineu-Criș, un tanar de 20 de ani din satul Vanatori a fost plasat sub control judiciar de catre Tribunalul Arad, instanța desființand decizia magistraților din Chișineu.

Primarul din Botoșani a fost plasat sub control judiciar! Andrei Cosmin se confrunta cu acuzații grave

12:50, 02.02.2024 - Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Ionuț Andrei, Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Ionuț Andrei, a fost plasat sub control judiciar! Decizia este valabila timp de 60 de zile. Cu ce acuzații se confrunta.

Situație incredibila in Sectorul 2 din Bucuresti! Un sofer de ride-sharing a lovit intentionat un biciclist. Barbatul de 55 de ani a fost plasat sub control judiciar

16:45, 01.02.2024 - O situație incredibila a avut loc, in cursul zilei de marți, in Sectorul 2 din Bucuresti. Este vorba despre un barbat care a fost reținut de polițiștii din Capitala și apoi plasat sub control judiciar, dupa ce ar fi lovit intenționat cu mașina un biciclist, pe o strada.


Ce parere ai despre aceasta stire?