Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion din R. Moldova a aterizat la Tel Aviv în timpul atacului de ieri seara

Publicat:

Din cauza unui atac cu rachete asupra aeroportului TLV, mai multe aeronave au facut holding, iar altele au plecat catre aeroportul de rezerva. Printre ele se numara și cursa 547. Intr-un final aeronava a aterizat pe aeroportul TLV, dupa doua holdinguri.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: ACCIDENT AVIATIC la Alba: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la Vurpar

18:20, 28.04.2024 - FOTO: ACCIDENT AVIATIC la Alba: Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat la Vurpar In urma unui apel prin SNUAU 112 a fost semnalat faptul ca un avion de mici dimensiuni a fost nevoit sa aterizeze fortat in loc. Vurpar, com. Vințu de Jos. De indata, la fața locului s-a deplasat un echipaj de stingerea…

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

“Barbatul cu bata”, care a intervenit eroic in timpul atacului de la mall-ul din Sydney, a primit cetatenie australiana

07:36, 22.04.2024 - Francezul Damien Guerot, care a intervenit eroic pentru a-l opri pe atacatorul care a injunghiat mortal sase persoane intr-un centru comercial din Sydney, in 13 aprilie, a primit cetatenia australiana, relateaza Le Figaro.

Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara

08:50, 19.04.2024 - Pe aeroportul din Timișoara a aterizat de urgența un avion joi noaptea, dupa ce a fost primita o amenințare ca la bord s-ar afla o... The post Amenințare cu bomba in avion! Aeronava a aterizat de urgența pe Aerportul din Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Ce fotografie superba a reușit sa faca un fotograf in timpul eclipsei

01:01, 11.04.2024 - Un fotograf american a reușit sa surprinda intr-o imagine un avion de linie care „taie” in zbor eclipsa totala de Soare care a fost vizibila luni din America de Nord. „Am facut aceasta fotografie minunata a unui avion care zboara prin eclipsa totala din Jonesboro, Arkansas. Ce experiența minunata!”,…

Momentul in care un barbat incearca sa deschida ușa unui avion, in timpul zborului | Aeronava a aterizat de urgenta

09:40, 22.02.2024 - Un avion al companiei American Airlines cu destinatia Chicago s-a intors pe aeroportul de unde a decolat din statul american New Mexico, dupa ce unul dintre pasageri a incercat sa deschida usa in timpul zborului.


Ce parere ai despre aceasta stire?