Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion corean cu peste 200 de oameni la bord a fost evacuat, după ce două gloanţe au fost descoperite la bord

Publicat:

Un avion cu 230 de persoane la bord a fost evacuat, vineri dimineata, dupa ce doua gloante au fost descoperite inainte de decolarea de pe Aeroportul International Incheon din Coreea de Sud, a anuntat politia, citata de Reuters.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis a plecat intr-o vizita in SUA. Președintele zboara cu un avion de lux pe care l-a mai folosit (SURSE)

09:45, 06.05.2024 - Klaus Iohannis a plecat astazi intr-o vizita in SUA, scrie BoardingPass, site specializat in știri din aviație. Președintele a folosit același avion de lux cu care a mai fost anul trecut in Africa și Coreea de Sud.

Protest uriaș la Budapesta. Zeci de mii de oameni au cerut demisia lui Viktor Orban

21:00, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters., citata de Agerpres.

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…

Zeci de arme și mii de gloanțe deținute ilegal au fost descoperite in Salaj

10:30, 13.03.2024 - Anul trecut, pentru prevenirea și combaterea infracționalitații in domeniul armelor, explozivilor si substantelor periculoase, polițiștii salajeni au fost efectuat 14 percheziții domiciliare, au fost organizate 48 de acțiuni in cadrul carora au fost constatate 82 de infracțiuni și au fost ridicate,…

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Statul asiatic cu cea mai mica rata a fertilitații din lume a ajuns la un nou minim record. Tendința similara in alte țari din regiune

15:51, 28.02.2024 - Rata fertilitații in Coreea de Sud, care este deja cea mai scazuta din lume, și-a continuat declinul dramatic in 2023, deoarece femeile ingrijorate de avansarea in cariera și de costul financiar al creșterii copiilor au decis sa amane nașterea sau sa nu aiba copii, potrivit Reuters.

Egiptul se pregatește de exodul palestinienilor din Rafah. Ofensiva Israelului ar putea stramuta forțat sute de mii de oameni

10:46, 16.02.2024 - Egiptul pregatește o zona la granița cu Gaza care ar putea gazdui palestinieni in cazul in care o ofensiva israeliana in Rafah va determina un exod la frontiera, au spus patru surse pentru Reuters, care au descris acțiunea ca o mișcare de urgența a autoritaților de la Cairo.


Ce parere ai despre aceasta stire?