Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un autocar plin cu marfă nedeclarată, controlat la vamă: Șoferul și un pasager riscă să fie sancționați

Publicat:

Un șofer cat și un pasager au fost depistați ca transportau marfuri in cantitați comerciale, fara a le declara. Totul s-a intamplat la postul vamal Leușeni cand funcționarii au supus verificarilor un autocar de model „ T915 Acron”, cu ruta neregulata Cehia.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Incalțaminte Balenciaga și haine Adidas, tainuite intr-un autocar care venea din Italia: Ce risca șoferul

09:30, 15.05.2024 - Incalțaminte și haine cu inscripțiile unor branduri renumite, tainuite intr-un autocar ce venea din Italia. Potrivit informațiilor pe caz este cercetat un tanar de 20 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU).

(VIDEO)O cisterna cu etanol s-a rasturnat pe carosabil, soferul a decedat

19:50, 27.04.2024 - Traficul este blocat, sambata, pe drumul national DN2 (E85), la Marasesti, dupa ce o cisterna cu etanol inmatriculata in Republica Moldova s-a rasturnat pe carosabil, soferul fiind declarat decedat dupa ce a fost descarcerat, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vrancea. „Patru…

Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / Foto

17:55, 05.04.2024 - Un microbuz de marfa a luat foc pe soseaua de centura a Tmișoarei. Soferul a reusit sa se salveze / FotoUn microbuz de marfa, dar fara incarcatura, a luat foc, vineri, pe soseaua de centura a Timisoarei, in apropiere de comuna Dumbravita.

Trei conaționali gasiți cu acte false in Punctul de Trecere. Ce risca

14:45, 13.03.2024 - Polițiștii de frontiera din cadrul Direcției regionale Vest documenteaza trei conaționali, care dețineau asupra sa acte cu indici de falsificare. Cazurile au fost consemnate ieri, 12 martie 2024, in punctul de trecere a frontierei Leușeni, pe sensul de ieșire din Republica Moldova. In primul caz este…

(video) A ramas fara sisteme de franare la vama: Un șofer de autocar, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

11:36, 03.03.2024 - Un șofer de 38 de ani, fiind la volanul unui autocar ce se deplasa pe o ruta regulata din Romania spre Republica Moldova, a fost prins la vama cu sisteme de franare pentru remorci, nedeclarate organului vamal.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Produse cosmetice nedeclarate, confiscate la vama Leușeni: Unde a ascuns șoferul marfa

11:45, 26.02.2024 - Un barbat de 27 ani, cercetat dupa ce a fost prins cu un lot comercial de produse cosmetice și de ingrijire, tainuite printre transmisiuni neinsoțite. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in țara.

Șofer din Republica Moldova, baut, prins cand circula cu viteza record in Targoviște

18:46, 22.02.2024 - Un șofer in varsta de 36 de ani, din Republica Moldova, a fost prins circuland in Targoviște, județul Dambovița, cu viteza de peste 120 de kilometri pe ora, unde viteza maxima este de 50 de kilometri pe ora. Șoferul era baut.


Ce parere ai despre aceasta stire?