Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Produse cosmetice nedeclarate, confiscate la vama Leușeni: Unde a ascuns șoferul marfa

Publicat:
Produse cosmetice nedeclarate, confiscate la vama Leușeni: Unde a ascuns șoferul marfa

Un barbat de 27 ani, cercetat dupa ce a fost prins cu un lot comercial de produse cosmetice și de ingrijire, tainuite printre transmisiuni neinsoțite. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in țara.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Produse injectabile de contrabanda, depistate la vama Leușeni: Un moldovean aducea marfa din Marea Britanie

10:11, 25.04.2024 - Un lot comercial de preparate injectabile, cosmetice și suplimente, depistate tainuite in scopul transportarii ilicite, intr-un microbuz care se deplasa din Marea Britanie. Pe caz este documentat un moldovean cu varsta de 41 de ani.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Prins la vama cu microbuzul ticsit cu produse cosmetice: Un moldovean a incercat sa introduca marfa in țara fara a o declara

18:15, 29.02.2024 - Un șofer de microbuz este cercetat de oamenii legii dupa ce a fost depistat cu un lot comercial de marfuri nedeclarate vamal. Cazul a avut loc la postul vamal Leușeni pe sensul de intrare in țara.

Un lot de preparate nazale, confiscat la vama Leușeni: Un cetațean roman, prins cu marfa nedeclarata la intrarea in țara

10:45, 20.02.2024 - Un cetațean roman in varsta de 55 de ani a fost prins in timp ce incerca sa introduca in țara, un lot comercial de preparate nazale. Cazul a avut loc pe 19 februarie, la postul vamal Leușeni.

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

(video) Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:51, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:41, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

„Afacere” deconspirata la vama: Un moldovean a incercat sa introduca in țara un lot de produse din Rusia, fara a le declara

11:55, 01.02.2024 - Un lot comercial de produse de ingrijire nedeclarate a fost depistat la vama Leușeni, intr-un microbuz ce venea din Rusia. Acestea erau ascunse printre bagajele pasagerilor. Șoferul risca sa fie sancționat contravențional.


Ce parere ai despre aceasta stire?