Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un animal microscopic a revenit la viaţă după ce a fost îngheţat timp de 24.000 de ani

Publicat:

Un animal microscopic a revenit la viata dupa ce a fost inghetat timp de 24.000 de ani in Siberia, a anuntat o echipa de oameni de stiinta din Rusia. Acest organism poate fi folosit ca model pentru a studia supravietuirea in urma inghetarii, susțin cercetatorii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andrey Rublev, dezvaluire incredibila dupa ce a castigat titlul de la Madrid: „Nu m-am simțit atat de rau in viața mea. Sunt plin de medicamente”

14:50, 06.05.2024 - Andrey Rublev l-a invins pe Felix Auger-Aliassime in finala turneului Masters de la Madrid (4-6, 7-5, 7-5) și a cucerit al 16-lea titlu ATP din cariera. La conferința de presa, sportivul din Rusia a vorbit despre calvarul prin care a trecut pe toata durata competiției de la Caja Magica. Citește și:…

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Cozi mari s-au format brusc la unele sectii de vot din Rusia ca urmare a protestului „Amiaza impotriva lui Putin“. Coada și la Ambasada Rusiei la București VIDEO

16:10, 17.03.2024 - In mai multe orase ruse, cetatenii s-au strans duminica la sectiile de votare pentru a participa la apelul „Amiaza impotriva lui Putin”, sustinut de regretatul lider al opozitiei Aleksei Navalnii, cu putin timp inainte de moartea acestuia in circumstante stranii intr-o colonie penala din Siberia.

Andreea Balan, surpriza uriașa pentru Clara, la aniversarea de 5 ani a micuței: „Ziua in care am revenit la viața”

12:35, 04.03.2024 - Andreea Balan și-a sarbatorit fiica cea mica. Clara a implinit 5 ani, iar familia și prietenii i-au fost alaturi in aceasta zi speciala. Ziua de 4 martie are o dubla semnificație pentru artista, care in urma cu 5 ani a avut o cumpana in viața.

Fost colaborator al lui Navalnii, interviu pentru PressOne: „Cred ca l-au omorat la ordinul lui Putin. Soția lui e un adversar mai periculos decat Aleksei”

10:50, 27.02.2024 - Vladimir Șomin, consilier local la Moscova și un fost colaborator al lui Aleksei Navalnii, a declarat, intr-un interviu pentru PressOne, ca mai exista șanse pentru forțele rusești de opoziție dupa moartea principalului opozant al lui Vladimir Putin și și-a exprimat speranța ca soția acestuia, Yulia…

Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit! Ivan s-a stins din viața la 35 de ani. Cazul se aseamana cu cel al lui Alexei Navalnii

11:41, 20.02.2024 - Fiul șefului Rosneft din Rusia a murit la varsta de 35 de ani. Ivan Sechin s-a stins din viața pe data de 5 februarie. Care a fost cauza oficiala a decesului, dar și de ce se aseamana cazul cu cel al lui Alexei Navalnii.

Iulia Navalnaia, intalnire cu miniștrii de externe din UE la Bruxelles

10:30, 19.02.2024 - Iulia Navalnaia, vaduva opozantului rus Aleksei Navalnii, ucis vineri intr-o inchisoare ruseasca din Arctica, se va intalni, luni, la Bruxelles, cu ministrii de externe al statelor Uniunii Europene, a anuntat, duminica, seful diplomatiei europene, Josep Borrell. „Luni, o voi primi pe Iulia Navalnaia…


Ce parere ai despre aceasta stire?