Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un alt stat aliat îşi exprimă dezacordul faţă de noua politică americană privind refugiaţii

Publicat:

Noul prim-ministru al , , si-a exprimat dezacordul luni fata de restrictiile de intrare in impuse cetatenilor din sapte tari majoritar musulmane, relateaza agentia Xinhua, conform agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ironia sorții: cand strigi „moarte Americii” dar te deplasezi cu un elicopter american

09:35, 20.05.2024 - Intr-un moment de ironie istorica și politica, președintele iranian Ebrahim Raisi a calatorit cu un elicopter Bell 212 de fabricație americana, aeronava prabușindu-se recent din cauza vremii nefavorabile. Aceasta intamplare subliniaza o ironie amara: in timp ce guvernul iranian condamna vehement Statele…

Fratii Micula impotriva Romaniei: justiția americana le da dreptate celor doi afaceriști

07:10, 16.05.2024 - O curte federala de apel din Statele Unite a respins cererea statului roman de punere in aplicare a deciziilor Curtii de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) privind despagubirile pe care le cer frații Micula, conform Profit.ro.

Ce greșeli a facut Iohannis in politica externa a Romaniei

12:05, 07.05.2024 - Suntem spre finalul celui de al doilea mandat prezidențial al lui Klaus Iohannis și, așa cum este și normal, curg analizele sau bilanțurile despre ce a facut bun sau rau in cei aproape zece ani de președinte. In plan intern, strategia Romaniei educate a starnit multa nemulțumire in randul intelectualilor…

Biden spune ca economia SUA este cea mai buna din lume. Trump o numeste ” un pustiu comercial”

06:55, 05.04.2024 -  ”America are cea mai buna economie din lume”, a spus Biden luni, la emisiunea ”TODAY” de la NBC, prezentand un argument care este esential pentru campania sa de realegere. Situatia economica a Americii in lume devine un subiect de discutii timpuriu in campania electorala, iar fostul presedinte Donald…

Iranul da vina pe Statele Unite, in calitate de aliat al Israelului, pentru atacul din Siria

11:00, 02.04.2024 - Ministrul de externe al Iranului, Hossein Amir-Abdollahian, a declarat marti ca a transmis Statelor Unite un mesaj in care le face raspunzatoare, in calitate de principal aliat al Israelului, pentru atacul care a distrus consulatul iranian la Damasc.

Marturii despre cum se poarta in prezent razboiul dintre Hamas și Israel: „Avioanele de recunoaștere supravegheaza totul”

05:55, 28.03.2024 - Politica razboiului, precum și ruptura din ce in ce mai adanca dintre Israel și Statele Unite cu privire la criza umanitara din Gaza, au pus in umbra un camp de lupta in schimbare, unul care arata foarte diferit fața de cel de acum o luna, doua, relateaza Washington Post.

Cercetatorii americani au identificat noi anticorpi care tintesc „partea intunecata” a unei proteine a virusului gripal

14:45, 03.03.2024 - Cercetatorii de la Institutele Nationale de Sanatate din Statele Unite (NIH) au identificat anticorpi care vizeaza o regiune greu de localizat a virusului gripal, a anuntat vineri aceasta agentie americana, relateaza Xinhua.

O echipa feminina americana de ciclism, sanctionata pentru frauda sportiva

15:20, 26.02.2024 - O echipa feminina de ciclism din Statele Unite a fost sanctionata de Uniunea Ciclista Internationala (UCI) pentru frauda sportiva, dupa ce unei mecanice i s-a spus sa se deghizeze in sportiva pentru a putea participa la o cursa, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Comisia de disciplina a UCI a…


Ce parere ai despre aceasta stire?