Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Umiditatea aerului ar putea spori riscul de infectare cu COVID-19. Studiul cercetătorilor

Publicat:

aerului ar putea spori riscul de infectare cu COVID-19. Studiul cercetatorilor Umiditatea aerului ar putea spori riscul de infectare cu COVID-19. Studiul cercetatorilor Cercetatorii din Japonia au dezvaluit, cu ajutorul unui supercomputer, ca umiditatea din aer poate avea un efect mare asupra dispersiei particulelor virusurilor, indicand riscuri sporite de infectare. Descoperirea sugereaza ca utilizarea umidificatoarelor poate ajuta la limitarea infecțiilor in... Umiditatea aerului ar putea spori riscul de infectare cu COVID-19. Studiul cercetatorilor Ziarul Unirea

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat de periculoasa este „musca cu toc” și ce spun cercetatorii despre noua specie de insecte

14:06, 29.04.2024 - O noua specie de insecteCapcanele Malaise, amplasate strategic pentru a captura insecte in zbor , au jucat un rol crucial in aceasta descoperire. Aceste capcane, echipate cu material de plasa, au prins chiar și cele mai mici viețuitoare, permițand cercetatorilor sa le studieze cu atenție.Intr-un studiu…

Daca ai aceasta grupa de sange, ești ținta aproape sigura pentru capușe

15:05, 05.04.2024 - Doar 20% dintre capuse sunt infectate, iar procentul celor care transmis boala Lyme este de pana la 3%. Chiar daca procentul este mic, asta nu inseamna ca nu trebuie sa luam masuri, pentru ca riscul exista.Cercetatorii cehi au descoperit ca exista o grupa sanguina predispusa la mușcaturile de capușe…

Toți locuitorii unei țari importante vor ajunge sa poarte același nume. Care este explicația?

18:30, 02.04.2024 - 'Sato' este cel mai raspandit nume de familie in randul japonezilor, cu o creștere spectaculoasa de peste o mie de ori in ultimii ani, atat din cauza scaderii demografice, cat și a legislației nipone care prevede ca se foloseste un singur nume de familie.Pe baza acestor factori, autorii analizei estimeaza…

Au fost gasite punctele slabe și ar putea aparea un tratament

10:55, 19.03.2024 - Virusul Epstein-Barr (EBV) este una dintre cele mai comune infecții la nivel mondial, insa pana in prezent nu exista niciun vaccin sau tratament specific pentru combaterea lui. Totuși, exista speranțe ca acest lucru s-ar putea schimba in viitorul apropiat, deoarece cercetatorii au identificat puncte…

Un algoritm poate detecta noile variante COVID-19 mult mai rapid

12:11, 13.03.2024 - Cercetatorii de la Universitațile din Manchester și Oxford au creat un algoritm AI numit Classix care poate identifica noile variante COVID-19 intr-un stadiu incipient. Classix este important deoarece permite autoritaților sanitare sa ia rapid masuri specifice pentru a preveni raspandirea variantelor…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…


Ce parere ai despre aceasta stire?