Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

UMF Cluj își reabilitează clădirea de Anatomie cu 11 mil. euro! Consiliul Județean a dat o mână de ajutor

Publicat:

Consiliul Județean Cluj a aprobat in cadrul ședinței extraordinare ce a avut loc joi, insușirea unei documentații cadastrale de dezlipire pentru terenul situat in municipiul Cluj-Napoca, pe strada Clinicilor la nr. 3-5, in suprafața de 39.255 mp.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociere intre municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean și șapte comune invecinate pentru trenul metropolitan

12:10, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca și cu alte șapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan și aloca 10 milioane de euro pentru obiectivul de investiții.

Pas inainte pentru trenul metropolitan! Asociere intre municipiul Cluj-Napoca, Consiliul Județean și șapte comune invecinate.

11:45, 25.04.2024 - Consiliul Județean Cluj se asociaza cu municipiul Cluj-Napoca și cu alte șapte comune invecinate pentru realizarea trenului metropolitan și aloca 10 milioane de euro pentru obiectivul de investiții.

UMF Cluj iși reabiliteaza și modernizeaza cladirea de Anatomie. Anca Buzoianu: "Este un proiect de suflet, este prima cladire a facultații de medicina"

14:25, 19.04.2024 - Universitatea de Medicina și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” și Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au marcat, vineri, lansarea proiectului de modernizare și reabilitare a cladirii Anatomia, valoarea proiectului depașind 11 mil. de euro.

Lucrari de intreținere pe drumul Faget-Ciurila. Se fac și accesele la proprietați

08:21, 13.04.2024 - Lucrari pe drumul Faget-Ciurila, unul foarte important, care asigura legatura cu Cluj-Napoca, dar și catre Cheile Turzii Consiliul Județean Cluj anunța ca au demarat lucrari de intreținere pe drumul județean DJ 107 R Faget=Salicea Ciurila. Pe raza localitaților Salicea și Ciurila vor fi realizate accese…

Vrei sa fii pregatit in orice situație? Vino la cursurile de prim ajutor organizate de studentii medicinisti, la Iulius Mall!

15:35, 04.04.2024 - Stii cum sa acorzi primul ajutor in caz de urgenta? Potrivit statisticilor, doar doua din zece persoane detin astfel de cunostinte care pot face diferenta, in situatii critice. Vino in weekend, la Iulius Mall si invata cum sa salvezi viata unui om, la cursurile de prim ajutor pe care le vor sustine…

Contract de 11 milioane de euro, semnat de UMF „Iuliu Hațieganu” pentru modernizarea Cladirii de Anatomie. Imobilul, in lista monumentelor istorice.

11:55, 27.03.2024 - Cladirea de Anatomie a Universitații de Medicina și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, care face parte din ansamblul Clinicilor Universitare, va fi modernizata in urma unui contract de 11 milioane de euro.

Spirit civic! Și-a pierdut o geanta cu o suma mare de bani, dar oamenii au sarit in ajutor imediat!

18:20, 19.03.2024 - Un barbat din Cluj-Napoca și-a pierdut o geanta cu o suma mare de bani, plus actele, dar oamenii au sarit imediat in ajutor și datorita acestora, clujeanul a reușit sa intre in posesia genții. Mai exact, barbatul și-a pierdut geanta in apropierea magazinului Profi Sub Cetate, geanta ce a fost gasita…

Opt echipamente performante vor fi achiziționate de Consiliul Județean Cluj din fonduri europene pentru Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare

14:05, 31.01.2024 - Consiliul Județean Cluj a aprobat in cadrul ședinței ordinare ce a avut loc miercuri, 31 ianuarie a.c., proiectul de hotarare care vizeaza modificarea și suplimentarea listei de echipamente medicale cu care va fi dotat Ambulatoriul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Astfel, unul dintre…


Ce parere ai despre aceasta stire?