Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ultimul fief sirian necontrolat de Assad ar putea fi bombardat cu arme chimice

Publicat:

pentru Siria, , a declarat joi ca exista "multe dovezi" ca fortele guvernamentale siriene din regiunea Idlib pregatesc arme chimice, transmite Agerpres, care citeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Soția lui Bashar al-Assad sufera de leucemie - In urma cu cinci ani caștigase lupta cu cancerul

12:21, 21.05.2024 - Prima doamna a Siriei, Asma al-Assad, a fost diagnosticata cu leucemie, a anuntat marti presedintia siriana, la aproape cinci ani dupa ce a anuntat ca s-a vindecat complet de cancer la san, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Kremlinul neaga ca a folosit arme chimice in Ucraina: Acuzațiile SUA sunt nefondate

16:30, 02.05.2024 - Kremlinul a negat, joi, o acuzatie formulata de SUA potrivit careia fortele ruse din Ucraina au incalcat o interdictie internationala privind folosirea armelor chimice, transmite Reuters, potrivit Agerpres. 

Blocul politic ce vrea sa redefineasca Europa și SUA: Trump și Orban dau fiori Occidentului prin ultimul anunț

00:35, 27.04.2024 - Donald Trump este gata sa reinnoiasca alianta conservatoare cu premierul nationalist al Ungariei Viktor Orban, a transmis candidatul republican in alegerile prezidentiale din SUA intr-un mesaj video difuzat vineri, relateaza Reuters, relateaza Agerpres.

Breaking | Senatul SUA aproba miliardele care pot ține Ucraina pe linia de plutire. Ultimul ajutor inainte de alegeri/ Reacția lui Zelenski

06:35, 24.04.2024 - Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu usurinta, marti seara tarziu, in Congresul SUA, dupa luni de amanare, deschizand calea pentru o noua finantare de miliarde de dolari pentru Ucraina, in contextul in care forta de invazie a Rusiei avanseaza si Kievul duce lipsa de provizii militare, transmite…

„O noapte de groaza.” Armata israeliana a bombardat nordul Fasiei Gaza, in cel mai puternic atac din ultimele saptamani

16:45, 23.04.2024 - Israelul a bombardat in timpul noptii nordul Fasiei Gaza, in unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele saptamani, provocand panica printre locuitori si facand una cu pamantul cladirile dintr-o zona in care armata israeliana isi retrasese anterior trupele, relateaza Reuters, potrivit News.ro. 

Israelul a bombardat consulatul iranian din Damasc și a ucis un comandat de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei

19:15, 01.04.2024 - Avioane de lupta israeliene au lovit luni consulatul iranian din Damasc, iar o sursa de securitate libaneza a declarat pentru Reuters ca un comandant de rang inalt al Corpului Gardienilor Revolutiei iraniene, Mohammad Reza Zahedi, a fost ucis in atac, relateaza Reuters.

Luare de ostatici intr-un club de noapte din estul Olandei

14:45, 30.03.2024 - Drama luarii de ostatici intr-un club de noapte din estul Olandei s-a incheiat in mod pașnic, dupa mai multe ore, sambata, cu arestarea unui suspect – un barbat purtand o masca cu cagula care a ieșit din cladire și s-a predat poliției, noteaza Reuters. “Ultimul ostatic tocmai a fost eliberat. O persoana…

Papa Francisc pare sa-și fi revenit dupa problemele de sanatate avute in ultimul timp

19:50, 28.03.2024 - Papa Francisc, care și-a redus recent numarul de discursuri din cauza oboselii legate de crizele de bronșita și gripa, arata bine in timp ce a inceput joi patru zile intense de evenimente legate de Paștele catolic, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?