Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ULTIMA ORĂ: Incendiu în Focșani, pe Aleea Echității. Un bărbat a fost scos cu cătușe dintr-o locuință.

Publicat:

FOTO: Ana I. Astazi in jurul orei 15.50, mai multe mașini de Pompieri și una de SMURD au intervenit in Focșani, pe strada Aleea Echitații, la parterul unui bloc de langa market. In locuința vizata de pompieri se produsese un incendiu, iar polițiștii ajunși și ei la fața locului au scos din scara blocului un […] The post ULTIMA ORA: Incendiu in Focșani, pe Aleea Echitații. Un barbat a fost scos cu catușe dintr-o locuința. appeared first on - Stiri de ultima ora .

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat de 89 de ani, carbonizat intr-un incendiu izbucnit la locuinta sa din Ibanesti

16:06, 21.04.2024 - Un barbat in varsta de 89 de ani a fost gasit carbonizat, duminica, in urma unui incendiu izbucnit la locuinta sa din comuna Ibanesti, au informat reprezentantii Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, potrivit Agerpres.

Incendiu devastator intr-un apartament din Chișinau: Un barbat de 28 de ani, intoxicat cu monoxid de carbon, salvat de pompieri

11:45, 12.04.2024 - Un tanar de 28 de ani a fost salvat de pompieri, dupa ce un incendiu a izbucnit in apartamentul sau din Chișinau. Informația a fost furnizata de Inspectoratul General pentru Situații de Urgența, care a intervenit prompt pentru a gestiona situația.

Incendiu și explozie puternic intr-un bloc din Focșani, aflat langa o gradinița: Locatarii, evacuați / VIDEO

14:45, 05.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Focșani, vineri, 5 aprilie, situat in apropierea unei gradinițe. Echipele de pompieri intervin intens in zona respectiva, iar locatarii au fost evacuați, potrivit Romania TV.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Barbat gasit mort in locuința sa, dupa un incendiu puternic in Hunedoara. Care este prima ipoteza a pompierilor / FOTO

10:35, 11.02.2024 - Un barbat a fost gasit mort in propria sa locuința, dupa ce un incendiu puternic a izbucnit la o casa din Hunedoara. Pomperii s-au deplasat de urgența la fața locului și au acționat imediat. Iata care este prima iposteza a pompierilor!

Scorteni. Un barbat a murit carbonizat intr-un incendiu care i-a cuprins locuinta

16:05, 06.02.2024 - Intervenție in cazul unui incendiu produs in aceasta dimineața la o casa situata in localitatea Scorțeni.  Au intervenit pompierii militari din cadrul Garzii de Intervenție Baicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apa și spuma și un echipaj SMURD și, ulterior, pentru gestionarea operativa a evenimentului…

Barbat de 45 de ani, decedat in urma unui incendiu

11:10, 06.02.2024 - Un barbat de 45 de ani si-a pierdut viata in urma unui incendiu izbucnit marti la o locuinta din comuna buzoiana Merei, potrivit Agerpres.Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, o persoana in stare de inconstienta…

Un barbat din Dambovița a murit ars de viu in propria casa! Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic

08:40, 05.02.2024 - Sfarșit tragic pentru un barbat din comuna Moțaieni, de aproximativ 54 de ani, luni de dimineața. Locuința sa a fost cuprinsa de un incendiu puternic, iar el a murit ars de viu. Pompierii au intervenit de urgența pentru stingerea flacarilor, dar, din nefericire, barbatul nu a mai putut fi salvat. „In…


Ce parere ai despre aceasta stire?